2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73434 بازدید | 1685 پست
سلام اسی، من آزمون و مصاحبه رو قبول شدم چند وقت پیش رفتم فرم پر کردم برا اینکه بیان تحقیق کنن هنوز خ ...

سلام

شما از شرایط استخدام خبر دارید 

لیسانس دارم و ۲۸ سالمه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خیلی ممنون ببخشید ادیتتون کردم فقط اگه بخوام انصاف بدم با توجه به این که دخیره هم بر نداشتن کلاسی هم ...

نه تا قبل شروع کلاس هیچ جریمه‌ای نیست برا انصراف کلاس هم شروع بشه تا هر زمان بخوابید انصراف بدید تا اون موقع چقدر تو کلاس براتون خرج شده از پول مربی و کمک هزینه و جزوه و غذا و... حساب میکنن جریمتون میشه وگرنه قبل تعهد یا شروع کلاس بحث جریمه مطرح نیست

درمورد اون موضوع هم قانونا اره باید بمونید ولی نوددرصد بعد ازدواج میرن شهر و رفت و امد میکنن به محل کار و زیاد گیر نمیدن به کسی باز شهرستانتون بببنید میتونید درصد حساسیتشونو تو این موضوع متوجه شید 

درمورد انتقالی از این شغل برید شهر یا جای دیگه هم سخته بدون استفاده از قوانین خاص یا شرایط خاص

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما از شرایط استخدام خبر دارید  لیسانس دارم و ۲۸ سالمه

شرایط بطور خلاصه

بومی بودن تو اون روستا( سکونت دوسال اخیر اونجا)

سن چون شما مدرکتون غیرمرتبطه دیپلم حساب میشید میشه ۲۶ 

اگه مجرد باشید

متاهل باشید باز به ازای تاهل و هر فرزند میاد روش تا حداکثر دوسال(بقیه استخدامیا تا پنجه ولی این بخاطر یه قانون خاص فقط از اون پنج سال دوسال اضافه میشه)

بعدشم دیگه آزمون و مصاحبه ایناس شرایط خاصی نداره استخدامش مثه همه استخدامیا 

شرایط بطور خلاصه بومی بودن تو اون روستا( سکونت دوسال اخیر اونجا) سن چون شما مدرکتون غیرمرتبطه دیپل ...

خیلی ممنون

اگه سهمیه ایثارگران باش شرایط سنی بیشتر میکنه 

واینکه شما راضی هستین ؟عذر میخوام حقوقشون چقدره ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه تا قبل شروع کلاس هیچ جریمه‌ای نیست برا انصراف کلاس هم شروع بشه تا هر زمان بخوابید انصراف بدید تا ...

خیلی خیلی ممنون فقط میشه بگین برا گزینش چیا بیشتر میپرسن واینکه کلاس هاش سختی داره و تو اموزش حقوق هم میدادن بهتون 

خیلی ممنون اگه سهمیه ایثارگران باش شرایط سنی بیشتر میکنه  واینکه شما راضی هستین ؟عذر میخوام ح ...

آره بسته به سهمیه از معاف شدن از شرط سنی تا پنج سال معافیت و مدت حضور جبهه متفاوته تغییرش

توضیح کاملشو چند صفحه قبل دادم در مورد شغلش 

ولی درکل کارمند سادس که وظیفه‌ش درمورد بهداشت و واکسیناسیون اینا تعداد وظایف شغلیش زیاده ولی سخت نیستن داخل روستاس امکان انتقالی و پیشرفت هم نداره و..

حقوقشم بدو خدمت حدود ۹ تومنه اونایی که سابقه بالا دارن تا ۱۵.۱۶ و بیشتر هم هست حقوق بعضیاشون بسته به مدرک و سابقه 

کسی بوده ک بابچه کوچیک تونسته بوده بره آموزشی ؟

آره یکی دونفر بودن می‌شناختم ولی شرایط سخت میشه 

خیلی خیلی ممنون فقط میشه بگین برا گزینش چیا بیشتر میپرسن واینکه کلاس هاش سختی داره و تو اموزش حقوق ه ...

گزینش بیشتر سوالات مربوط به اصول و فروع دین  بخشای مختلف نماز و مبطلات روزه و نماز و وضو و.. و پرسیدن اینکه فعالیت سیاسی و مذهبیتون چطوره مثه شرکت تو نماز جمعه و راهپیمایی و مراسمات مذهبی 

تو دوره نزدیک یه تومن حدودا کمک هزینه میدن برا متاهل و مجرد یکم بالا پایین داره

منظم نمیدن هر چند ماه یه بار گاهی حتی بیشتر از ۶.۷ ماه هم ممکنه طول بکشه و بیشتر 

درسا سخت نیست بسته به پیش زمینه ذهنی و درسیتون ولی باید منظم بخونید ترم دو درسا یکم سنگین تر و تخصصی ترن و میزان سختی و مشکلات دوره خیلی بستگی به آموزشگاهتون داره بخصوص رییسش که اخلاقش چطور باشه و...

آره یکی دونفر بودن می‌شناختم ولی شرایط سخت میشه 

معمولا زمان برگزاری ازمونش کیه 

بازم ممنون

معمولا زمان برگزاری ازمونش کیه  بازم ممنون

بستگی به هر دانشگاه داره نمیشه دقیقا گفت تو همه فصول سابقه برگزاری دارن ولی معمولا زمستون اگهی میدن 

بعضی هم تابستون بین این دوتا فصل ماه اول و دومشون بیشتر پیش میاد ولی قانون خاصی نداره

اگه میخواید مطلع شید از فراخوانش سه راه دارید

یک اینکه سایت دانشگاه علوم پزشکی که تحت پوششید رو چک کنید 

دو به خانه بهداشتی که براش میخواید آزمون بدید بگید اگه فراخوان اومد بهتون بگه(البته باید نیاز داشته باشه روستاتون بهورز وگرنه کلا کنسله ماجرا)

و سومین راه اینه تماس بگیرید نیرو انسانی استان که توصیه نمیکنم زیاد بپرسید برنامه برا استخدام دارن تو چندماه آینده یا نه

بستگی به هر دانشگاه داره نمیشه دقیقا گفت تو همه فصول سابقه برگزاری دارن ولی معمولا زمستون اگهی میدن& ...

جالبه چند وقت پیش یه کاربری میگفت دانشجو هستم و داییم واسم بهورزی جور کرده و دارم دوره‌اش میگذرونم 

با پارتی میشه یا باید حتما آزمون داد 

جالبه چند وقت پیش یه کاربری میگفت دانشجو هستم و داییم واسم بهورزی جور کرده و دارم دوره‌اش میگذرونم&n ...

نه چون آزمونش سراسریه اینجور جور کردن اینا اگه اتفاق هم بیوفته باید تو فرایند باشه با سفارشات اونم نه به اون صورتی که اون میگفت و اونقدر خر تو خر نیست 

دانشجو بودنش اشکال نداره ولی تو دوره باید انصراف بده چون هم عملا ممکن نیست هم بفهمن اخراجه 

درکل احتمال دروغ بودنش خیلی زیادتر از راست بودنشه 

نه چون آزمونش سراسریه اینجور جور کردن اینا اگه اتفاق هم بیوفته باید تو فرایند باشه با سفارشات اونم ن ...

خیلی ممنون 

کمک بزرگی کردید