2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73457 بازدید | 1685 پست
نه متوجه منظورم از سهمیه نشدید منظورم سهمیه ایثارگران نیست منظورم اینه کلا از روستاتون چند نفر بهور ...

بله الان متوجه شدم یک نفربهورز میخوان 

الانم که مدارک گرفتن شما میفرمایید ۲ الی ۳ ماه طول میکشه میگم اگه قبول نشم تو این برم دانشگاه ازاد میترسم هم دانشگاه نتونم برم هم این قبول نشم بعد گزینش حالا فک کنم بازم خیلی زمان میبره بگن چه کسی قبول شده درسته ؟

بله الان متوجه شدم یک نفربهورز میخوان  الانم که مدارک گرفتن شما میفرمایید ۲ الی ۳ ماه طول میکش ...

نگاه کنید تا جایی که من از حرفایی قبلیتون یادمه فک کنم فقط از شما مدرک گرفتن مثه روال عادی همه جا پس شما همون نفر اصلید و شانس قبولیتون بالای ۹۰ درصده و جای نگرانی نداره

درمورد اومدن جواب گزینش هم خیلی زودتر از زمانی طول میکشه که باید منتظر خود مصاحبه بمونبد 

درکل معمولا برنامه رو یه طور میریزن که شروع ترم همون بین اواخر آذر تا اوایل بهمن باشه با توجه به بازه های زمانی استان شما 

درمورد دانشگاه اگه با سوابق تحصیلی میرید که امکان اینکه ترم بهمن هم برید هس باز بسته به رشتتون 

ولی خب اگه رشته های بدون سوابق تحصیلی رو میخواید برید و با کنکور بحثش فرق میکنه و به این جریمه انصراف از اونم فکر کنید که باید نصف شهریه ثابت همه ترمه باقی مونده رو موقع انصراف بدید

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها کسی هست اولویت دوم بهورزی باشه خیلی نگرانم بنظرتون دیگه ب گزینش نمیرم و همچی تموم شده

بخوام صادقانه باهاتون صحبت کنم شانستون خیلی کمه درحد ۵ تا ۱۰ درصد و درصورتی که رقیبتون یه مشکل بزرگ داشته باشه(از لحاظ سیاسی اخلاقی یا خانوادگی) شانس پیدا میکنید برا قبولی که اون باید رد شه تو دوتا کمیته بعد رقیبش که شمایید بیاید جاش

مشکل داره ولی نمیدونم آیا بزرگ هست ک حذف بشه یا نه 

پدرشون و همسرشون اعتیاد داره دایی های این خانوم هم بخاطر قاچاق مواد تحت تعقیبن یکی از دایی هاش کشته شده تو درگیری با پلیس پدر شوهرشون خارج کشوره بچه کوچیک شیر خواره هم داره

مشکل داره ولی نمیدونم آیا بزرگ هست ک حذف بشه یا نه  پدرشون و همسرشون اعتیاد داره دایی های این ...

این مشکلاتش واقعا زیاده اگه پارتی نداشته باشه احتمال رد شدنش هس

یه کیس اینطوری داشتیم نه به این شدت ولی اون خانواده ایثارگر بود قبول شد ولی تو مورد شما دوتا چیز موثره یک پارتی اون و شما 

دو اینکه خود اون فرد و خانواده خودش یعنی مادر برادراش چطور باشن اینا 

ولی خب ایرانه دیگه چیزی قابل پیش بینی نیست ولی این رقیب شمام یه کیس معمولی نیست

این مشکلاتش واقعا زیاده اگه پارتی نداشته باشه احتمال رد شدنش هس یه کیس اینطوری داشتیم نه به این شدت ...

بله من هم هدس میزنم با پارتی بتونن درست کنن دایی ایشون هم از آموزش و پرورش بخاطر قاچاق مواد اخراج شده ولی فکر نکنم گزینش خبر دار بشه طرف ما هم یجوریه ک همه نکات مثبت همدیگه رو میگن کسی نکته منفی کسی رو نمیگه تو تحقیقات میدانی 

بله من هم هدس میزنم با پارتی بتونن درست کنن دایی ایشون هم از آموزش و پرورش بخاطر قاچاق مواد اخراج شد ...

نه اونا یسری از نیروهای خودشونم تو منطقه دارن از اونام استعلام میگیرن ولی خب با این وضعی که اونا دارن احتمال ردشدن هس مخصوصا بخاطر جریان داییش

نگاه کنید تا جایی که من از حرفایی قبلیتون یادمه فک کنم فقط از شما مدرک گرفتن مثه روال عادی همه جا پس ...

خیلی ممنون ببخشید ادیتتون کردم فقط اگه بخوام انصاف بدم با توجه به این که دخیره هم بر نداشتن کلاسی هم که حالا نرفتم ینی بازم جریمه باید  بدم ؟

و این ۱۵ سال تعهد فقط باید ثابت تو روستا بمونم دیگه درسته ینی نمیشه رفت و امد کرد یا بعد ۱۵ سال میشه اینش منو نگران میکنه یکم اگه در اینده ازدواج کنم و همسرم جای دیگه باشه میشه یانمیشه ؟🙏🙏

این مشکلاتش واقعا زیاده اگه پارتی نداشته باشه احتمال رد شدنش هس یه کیس اینطوری داشتیم نه به این شدت ...

سلام

من لیسانس حقوق دارم 

۲۸ سالمه

میشه شرکت کنم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن