2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73450 بازدید | 1685 پست

چیشد قبول شدین؟ اطلاعی ندارین دوباره کی گزینش میکنن گیلان؟ 

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیپلم تجربی دارم، بعد توروستامون انقد نیروکمه وکسی مشتاق نیست که دوروز وکلا تعطیل کردن واکثرا نیستن، یعنی من حتماا باید وایسم تا فراخان ازمون استخدامی بهورزی بده دانشگاه گیلان؟!  

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

سلام آقای استارتر لطفا سریع جواب بدین.چون جوابا امروز فردا اعلام میشه برا روستا ما دوتا بهورز میخوان حالا سه نفر قبول شدیم از مردم خود روستامون حالا یه نفر دیگه که رشته مرتبط داره با فاصله ۳۴ کیلومتر از روستای ما امتحان داده  واونم اومد مصاحبه حالا پرسیدیم از مسئولین میگن اون حتما قبوله از بین شما سه تا هم یکی قبول میشه.اما اون شخص فاصله اش ۳۴ ۳۵ کیلومتره چون ما کیلومترش رو گرفتیم به نظرتون ما میتونیم واسه سه چهار کیلومتر اعتراض بزنیم؟چون میدونیم فاصله مجاز ۳۰ کیلومتره

اره من قبول شدم تاریخ دقیقش مشخص نیست ولی حداقل یه سال دیگه با توجه به روند مونده اگه دور جدیدی باشه

اره باید منتظر بمونی استخدامی بذارن اونجوری تک به تک جذب نمیکنن 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام آقای استارتر لطفا سریع جواب بدین.چون جوابا امروز فردا اعلام میشه برا روستا ما دوتا بهورز میخوان ...

میتونید اعتراض کنید قانونا اگه فاصله اینقدر باشه حق با شماس ولی کارتون خیلی سخته چون برا اونا از لحاظ مالی و کاری کاردان چ کارشناس مرتبط خیلی بصرفه تره پس هواشو دارن 

پارتی هم تو اعتراضات موثره

میتونید اعتراض کنید قانونا اگه فاصله اینقدر باشه حق با شماس ولی کارتون خیلی سخته چون برا اونا از لحا ...

اره رفتیم اعتراض کردیم گفتن شما خودتون دلتون میاد کارشناس مامایی رد بشه؟گفتیم پس حق ما چی میشه؟گفتن به دردمون میخوره کارشناسه مدرک داره وفلان. ماهم گفتیم اگه این طور بود چرا فراخوان دادید خب همون اول میگفتین ما هم یکسال وقت نمیذاشتیم این همه بدوبدوکنیم همون اول میزدین تاصد کیلومتری هر کی مدرک داره بیاد.ولی قانونه که ما وقتی خودمون از روستا خودمون چند نفر متقاضی داریم دیگه نباید برن از جای دیگه ثبت نام کنن در صورتی که متقاضی نداشته باشیم میشه اونم فقط تا شعاع ۳۰ کیلومتر نه بیشتر.فعلا که ما هم تو خود روستامون متقاضی داریم هم اینکه فاصله این کارشناس مامایی بیشتر از حد مجازه۳۶ ،۳۷  کیلومتره.واینکه گفتیم ما غریبه اومده تو روستا  خیلی بی احترامی کرده به مردم دیگه نمیزاریم غریبه بیاد.گفتن خب اعتراض بنویسید پیگیری میکنیم.کلا دونفر بهورز میخوان سه نفر از روستا خودمون واسه مصاحبه اومدیم بالا یه نفر هم این غریبه اس.دیگه نمیدونم واقعا پیگیری کنن یا نه

حالت سوال من اینه ما واقعا نمیتونیم ردش کنیم با این اعتراض؟وقتی قانون خودشون رو دارن نقض میکنن حتی اگه قبولش کنن ما نمیتونیم جدی ردش کنیم؟یه جایی که حرفمون رو بخونن هست؟چطور باید از حقمون دفاع کنیم

اره رفتیم اعتراض کردیم گفتن شما خودتون دلتون میاد کارشناس مامایی رد بشه؟گفتیم پس حق ما چی میشه؟گفتن ...

مطمئن باش خیلی هواشو دارن مخصوصا اگه پارتی داشته باشه مخصوصا اینکه دوتا سهمیه دارن میگیرن راه میان اینا باهاش ولی هرچقدر بیشتر پیگیری کنید بیشتر راه رو براشون میبندید

حالت سوال من اینه ما واقعا نمیتونیم ردش کنیم با این اعتراض؟وقتی قانون خودشون رو دارن نقض میکنن حتی ا ...

نگا قانونا شما میتونید کاری بکنید ولی اینجا ایرانه ولی بازم اگه کاری نکردن شما میرید بازرسی علوم پزشکی استان اگه اونم گفت نه میرید دیوان عدالت اداری حکم میده و برنده میشید ولی مرحله آخر زمان بره خیلی

سلام اسی، من آزمون و مصاحبه رو قبول شدم چند وقت پیش رفتم فرم پر کردم برا اینکه بیان تحقیق کنن هنوز خ ...

معمولا مرحله تحقیق گزینش طولانیه زمانش خیلی متغییره بستگی به گزینش استانتون داره سرش چقدر شلوغ باشه ولی بین دوماه تا ۶ ماه بصورت میانگین طول می‌کشه بازم این میانگینه هم میتونه کمتر شه هم بیشتر قاعده نداره

نگا قانونا شما میتونید کاری بکنید ولی اینجا ایرانه ولی بازم اگه کاری نکردن شما میرید بازرسی علوم پزش ...

آها ممنون از راهنمایی هات.بعد یه چیز دیگه به جز اینکه فاصله اش بیشتر از حد مجازه اینم میخواستم بپرسم اینکه ما خودمون متقاضی داشتیم این قانونی هست که از روستای دیگه ثبت نام کردن؟یعنی اینکه مدرک مرتبط از لحاظ قانونی دلیل میشه که با اینکه خود روستا متقاضی داره بازم ازون ثبت نام کنند یا کلا غیر قانونیه وفرقی نداره مرتبط یا غیر مرتبط خلاف حساب میشه؟

آها ممنون از راهنمایی هات.بعد یه چیز دیگه به جز اینکه فاصله اش بیشتر از حد مجازه اینم میخواستم بپرسم ...

نگاه کنید روندش اینطوریه که اول کاردان و کارشناس مرتبط تو روستا خودتون بعد قمر بعد همجوار تا ۳۰ کیلومتر به همین ترتیب باید بگردن تو هر مرحله اگه حداقل دونفر پیدا شد به ازای هر سهمیه دیگه بعدی کنسل میشه اگه اینجا پیدا نشد تازه میره تو مرحله ثبت نام از دیپلما به همین ترتیب 

اره کارشون قانونیه و روال همینطوریه و همزمان این مورد زیاد پیش میاد