الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه بگین کجارفتین ثبت نام کردین منم دیپلم دارم بایدکجابرم ثبت نام کنم وچیکارکنم
سایت علوم پزشکی استان معمولا از ماه دی تا اسفند بین این دو تایم یه مهلت ده روزه میذارن اگه نیرو بخوان و از خانه بهداشت محل هم سوال کنید اصلا نیرو میخوان یا نه هم با کارشناسی مامایی بهداشت و... میگیرن اگه اونارو نداشته باشه محلتون میرسه به دیپلم ک باید دیپلم نظری داشته باشید(انسانی،تجربی،ریاضی)
این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
اگه بازنشست شدن ک صد در صد اطلاعیه میدن شایدم دادن خبر نداری شما ؟ باید بومی باشی ها بومی همون روستا ...
من عجبشیرم میدونم عزیزم اینارو من خودم نمیخوام ک برا یکی دیگه میپرسم
راستی یه پسری هس ک ساکن همون روستاس ک خانمه بازنشست شده و با این خانم طرح دوسته و میگه میخوام هم اینو بگیرم هم بجای بهورزه ک رفت بنشونم اینجا اون طرح هم بومی نیس بنظرت میشه؟
وای بنده خدا بیچاره خدا بیامرزتش اهان پس حودشون گفتن بهت چن نفر رقیب داری ؟ یا ا ...
من یه نفره زیاد نمیشناسمش ولی خب مطمئنم ک از لحاظ ازمون خیلی ازم ضعیف تر زده اینا اگه چیز خاصی نشه و مشکلی پیش نیاد من قبولم اینا مثلا پارتی بازی نکنن واسه مصاحبه اینا از هر لحاظ شرایط و سابقه من تو محل بهتره حالا ببینیم چی میشه درکل شغل سختی بنظر نمیاد و نزدیک هم هس حقوقشم بدک نیس تازه یه سال نیم آموزش داره ک شیش ماهش کارآموزی تو همین خانه بهداشت ک خیلی کم حساب میاد همین مدتی ک اینو آموزش بدن یکی دیگه بعد فارغالتحصیلی دنبال کار میگرده همین زمان و
این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی