2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73453 بازدید | 1685 پست
نه بهورز اینجا تو یه حادثه ای ک برف اومده بود اینا داشت کمک میکرد واسه همین بازکردن راه جاده‌ای ک مت ...

وای بنده خدا بیچاره خدا بیامرزتش 

اهان پس حودشون گفتن بهت 

چن نفر رقیب داری ؟ یا اصلا رقیبی نیس؟ 

برا ما خانومه سی سال خدمتشو داره تموم میکنه اطلاعیه دادن اینجا و خودمون رفتیم ثبت نام کردیم

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگه مطمعنی ک خوب دادی صد در صد نفر اولی  منم خیلی خوب دادم مطمعن بودم ک امتحان عالی میشه و ...

بنظرت چقدر خوب دادن امتحان تو اولویت میذارن نسبت به مصاحبه چون دیگه بهورز موقع خدمت رسانی دانشش مهمه نه اینکه غسل فلان بلد باشه اینا 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
منده اذربایجان شرقی ام هانس شهریسن؟

ازمون دادی ؟ بستان اباد

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
بنظرت چقدر خوب دادن امتحان تو اولویت میذارن نسبت به مصاحبه چون دیگه بهورز موقع خدمت رسانی دانشش مهمه ...

به نظرم نفر اول بودن خیلی مهم تر از دوم یا سوم بودنه 

چون منو اول از بقیه رقیبام صدا کردن رفتم اتاق مصاحبه 

به نظرم من اگه خراب میکردم نفر دومی شانسش بالاتر از سومی بود 

مصاحبه مو هم خداروشکر خوب دادم 

تحقیقات محلی هم نمیدونم الان اومدن یا ن 

میشه بگین کجارفتین ثبت نام کردین  منم دیپلم دارم بایدکجابرم ثبت نام کنم وچیکارکنم

سایت علوم پزشکی استان معمولا از ماه دی تا اسفند بین این دو تایم یه مهلت ده روزه میذارن اگه نیرو بخوان و از خانه بهداشت محل هم سوال کنید اصلا نیرو میخوان یا نه هم با کارشناسی مامایی بهداشت و... میگیرن اگه اونارو نداشته باشه محلتون میرسه به دیپلم ک باید دیپلم نظری داشته باشید(انسانی،تجربی،ریاضی)

نه من خواهرم بهورزه دوتا از روستای همجوارمون بازنشست شدن میخوام ببینم کی اطلاعیه استخدامومیدن اونجاه ...

اگه بازنشست شدن ک صد در صد اطلاعیه میدن شایدم دادن خبر نداری شما ؟ باید بومی باشی ها بومی همون روستا 

بگو کجای آذربایجانی توام ☺

همدان نه آذربایجان شرقی هستیم ما

اره درسته همدان یه خانم دیگه بود تو سایت تاپیک ژذه بود اشتباه گرفتم

اگه بازنشست شدن ک صد در صد اطلاعیه میدن شایدم دادن خبر نداری شما ؟ باید بومی باشی ها بومی همون روستا ...

من عجبشیرم میدونم عزیزم اینارو من خودم نمیخوام ک برا یکی دیگه میپرسم

راستی یه پسری هس ک ساکن همون روستاس ک خانمه بازنشست شده و با این خانم طرح دوسته و میگه میخوام هم اینو بگیرم هم بجای بهورزه ک رفت بنشونم اینجا اون طرح هم بومی نیس بنظرت میشه؟

من عجبشیرم میدونم عزیزم اینارو من خودم نمیخوام ک برا یکی دیگه میپرسم راستی یه پسری هس ک ساکن همون ر ...

اگه اقا نیاز داشته باشن میتونه شرکت کنه وگرنه نمیشه ک به جای خانم بره اونجا 

خود مرکز بهداشت اطلاعیه میده ک اقا میخان یا خانم 

وای بنده خدا بیچاره خدا بیامرزتش  اهان پس حودشون گفتن بهت   چن نفر رقیب داری ؟ یا ا ...

من یه نفره زیاد نمیشناسمش ولی خب مطمئنم ک از لحاظ ازمون خیلی ازم ضعیف تر زده اینا اگه چیز خاصی نشه و مشکلی پیش نیاد من قبولم اینا مثلا پارتی بازی نکنن واسه مصاحبه اینا از هر لحاظ شرایط و سابقه من تو محل بهتره حالا ببینیم چی میشه درکل شغل سختی بنظر نمیاد و نزدیک هم هس حقوقشم بدک نیس تازه یه سال نیم آموزش داره ک شیش ماهش کارآموزی تو همین خانه بهداشت ک خیلی کم حساب میاد همین مدتی ک اینو آموزش بدن یکی دیگه بعد فارغ‌التحصیلی دنبال کار میگرده همین زمان و

اگه اقا نیاز داشته باشن میتونه شرکت کنه وگرنه نمیشه ک به جای خانم بره اونجا  خود مرکز بهداشت ا ...

ادن اقا خودش بهورزه و بجای اون خانم ک رفته میگه میخ‌ام‌ اینو بنشونم بجاش و باهاش ازدواج کنم 

من عجبشیرم میدونم عزیزم اینارو من خودم نمیخوام ک برا یکی دیگه میپرسم راستی یه پسری هس ک ساکن همون ر ...

اون طرح هم یه مدتی اونجاس اگه بومی نباشه نمیزارن دیگ بموته اونجا به جاش استخدام میکنن از ادمای بومی اون محل