2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73463 بازدید | 1685 پست
شما مطمئنید حقوقش اینقدر بوده؟ چون من فیش حقوقی یه بهورز بیست سال سابقه همین نزدیکارو دیدم ۶.۸۰۰ بو ...

مادرشوهر ایشون فک کنم ۳۰ سال خدمت کردن و بازنشست شدن این مقداره دیگ 

اخه پایین تر از ۳۰ سال کار دولتی رو نمیزارن بازنشسته شه فک کنم 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول خوشبه حالشون ما ک تازه اول راهیم  راستی میگن صد ۲۰۰ میلیون به بازنشسته ها موقع بازنشستگی ...

اره این بازنشستگی همه شغلا دارن(دولتی)بستگی به حقوق فرد داره هرچی بیشتر باشه این مبلغ بیشتره

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
شما مطمئنید حقوقش اینقدر بوده؟ چون من فیش حقوقی یه بهورز بیست سال سابقه همین نزدیکارو دیدم ۶.۸۰۰ بو ...

میشه بگین کجارفتین ثبت نام کردین  منم دیپلم دارم بایدکجابرم ثبت نام کنم وچیکارکنم

من بهورز بودم ولی نی نیم دنیا اومد دیگه نرفتم 🤗 حیف یکم ناراحتم کاش مرخصی میگرفتم همسرمو راضی میکر ...

وای واقعا به سختی ادم میرسه به این شغل و دیگ ول کنه هیلییییی حیف میشه 

کاش مرخصی زایمان اینا میگرفتی چرا نرفتی من به جات افسوس خوردم 😢😢😢

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
بله بالای ۲۵ رو نمیزارن ازمون بدن

نه فک کنم کارشناسی یا کارشناسی ارشد داشته باشه بیشتر از بیست پنج هم میشد ولی کارشناسی تو رشته های ک میخواستن البته مثه بهداشت و پرستاری و مامایی

برا لیسانسا هم اینه؟؟یا فرقی نداره همه باید زیر ۲۵ سال بن باشن

ن لیسانس فک کنم تا ۳۰ ۳۲ اینا بشه باز دقیق بزنین نت میاره

اسی اون خانه بهداشت یا روستا چن ساله بهورزش بازنشست شده؟ چون تو اطراف ما خیلی طول میکشه بهورز جایگز ...

برا ما میگف هجده ماهش مونده تا بازنشست شه و اطلاعیه استخدام دادن

برا ما یه نفر میخوان برا شمام چون یه نفر میخوان سه نفر دعوت کردن انگار ما هردوتا دعوت شیم برا مصاحبه ...

همدان نه

آذربایجان شرقی هستیم ما

ن بابا خواهش میکنم  من حدود دو سه هفته قبل مصاحبه زنگ زدن اطلاع دادن  الانم معلوم برا &n ...

اوه خیلی فاصله ش زیاد بود اره از لحاظ ازمون خیلی خوب دادم کلا درسم خوب بود ولی خب کنکور بدلیل مشکلاتی خوب ندادم دیگه دانشگاه نرفتم امسال میخواستم کنکور بدم ک این فرصتش پیش اومد گفتم بد نیس میدمش 

فاصله ش خیلی زیاده به نفعمه ممنون ک گفتید

اوه خیلی فاصله ش زیاد بود اره از لحاظ ازمون خیلی خوب دادم کلا درسم خوب بود ولی خب کنکور بدلیل مشکلات ...

پس اگه مطمعنی ک خوب دادی صد در صد نفر اولی 

منم خیلی خوب دادم مطمعن بودم ک امتحان عالی میشه و نفر اول شدم 

اهان چ خووب  همین تازگیا بازنشسته شدن ؟

نه بهورز اینجا تو یه حادثه ای ک برف اومده بود اینا داشت کمک میکرد واسه همین بازکردن راه جاده‌ای ک متنهی میشد به خانه بهداشت متاسفانه بیل مکانیکی زیرش کرد خیلی حادثه بدی بود و جزو شهید سلامت حسابش اوردن و فوت کرد پارسال

امسال هم خانه بهداشت تماس گرفتین گفتن شما شرایطشو داری میتونی ازمون بدی اگه دوس داشتی بده ولی معمولا هرسال اگه روستا محلتون یا شهرستان نیرو بخواد تو سایت علوم پزشکی استان تون اطلاعیه میدن میتونین ثبت نام کنید

عزیزم شما الان بهورزی؟؟

خدا از دهنت بشنوه 😂😂

ن هنوز ازمون و مصاحبه اش رفتم موندن جوابا بیاد و بعدم ک گرپزینش و بعدم ک استخدام 😍

دعا کنین برام 😘