2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73449 بازدید | 1685 پست
به نظرم نفر اول بودن خیلی مهم تر از دوم یا سوم بودنه  چون منو اول از بقیه رقیبام صدا کردن رفتم ...

خب پس خیلی خوبه ایشالا ک قبول میشید 

اصلشم همینه ک هرکی لیاقتش این بوده آزمون بهتر زده اگه اخلاقی مشکل بزرگی نذاشته باشه همون وردارن ایشالا ک زود جوابش میاد قبول میشید

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
ادن اقا خودش بهورزه و بجای اون خانم ک رفته میگه میخ‌ام‌ اینو بنشونم بجاش و باهاش ازدواج کنم 

ن بابا نمیتوته مگه دسته اونه ک بنشونه اونو اونجا 😐😐

میدونی من الان ۵ ماهه تو مکافاتم تو استرسم امتحان ازمون مصاحبه تحقیقات محلی گزینش یه عالمه درد سر داره بابا الکی نیس ک استخدام دولتی ک اون بتونه از خودش اونکارو کنه 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه نفره زیاد نمیشناسمش ولی خب مطمئنم ک از لحاظ ازمون خیلی ازم ضعیف تر زده اینا اگه چیز خاصی نشه و ...

خب پس شما قبولی مطمعن باش اگ اون ضعیف زده 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
خب پس خیلی خوبه ایشالا ک قبول میشید  اصلشم همینه ک هرکی لیاقتش این بوده آزمون بهتر زده اگه اخل ...

ممنون همچنین شمام قبول میشی انشالله

اگه اقا نیاز داشته باشن میتونه شرکت کنه وگرنه نمیشه ک به جای خانم بره اونجا  خود مرکز بهداشت ا ...

آره اگه یه بهورز مرد داشته و یه زن بعدی رو زن میگیرن اگه جمعیتشون  بیشتر از ۱۵۰۰ باشه 

ادن اقا خودش بهورزه و بجای اون خانم ک رفته میگه میخ‌ام‌ اینو بنشونم بجاش و باهاش ازدواج کنم 

نه اینجوری ک نمیشه ازمون میدن مصاحبه اینا تازه اگه اون دختره شرایط ازمون داشته باشه از اون لحاظ فک نکنم بتونه کاری بکنه

ممنون همچنین شمام قبول میشی انشالله

ببخشید یه سوال شما برا مصاحبه چی خوندین 

کتاب از جایی گرفتید یا خودتون تو نت تحقیق کردید؟

ببخشید یه سوال شما برا مصاحبه چی خوندین  کتاب از جایی گرفتید یا خودتون تو نت تحقیق کردید؟

از نت سوالای استخدامی از سایت های مختلف خریدیم و خوندم همه 

اینم بگم خیلی میخوندما من واقعا خیلی اذیت کشیدیم خداکنه خدا خودش کمکون کنه به ثمره برسه 

از نت سوالای استخدامی از سایت های مختلف خریدیم و خوندم همه  اینم بگم خیلی میخوندما من واقعا خی ...

ایشالا ک قبول شید و واقعا حقتونه 

ببخشید منم چندتا دانلود کردم و خریدم ولی سوالی ک برا مصاحبه تخصصی بدرد بخوره پیدا نکردم شما کدوم سایت واسه مصاحبه تخصصی مطالعه کردید یا خریدید اگه بگید ممنون میشم ک منم برم همینو انجام بدم

ایشالا ک قبول شید و واقعا حقتونه  ببخشید منم چندتا دانلود کردم و خریدم ولی سوالی ک برا مصاحبه ...

برا ازمون سوال خریدم 

تو نت اصلا برا مصاحبه بهورزی سوالای درست و حسابی نیس 

به من گفته بودن هم احکام میپرسن هم بهداشت و پزشکی اینا 

ولی احکام ک اصلا نخوندم چون نمیپرسن تو مصاحبه 

سعی کنید از بهورز و وظایفشو و کاراش زیاد بخونین تو نت بزنی میاد 

بیماری های واگیردار  و غیرواگیر رو کلا مبحثش هس تو ویکی پدیا بزنی نت میاره اونا رو بنویس توی کاغذ کل بیماری ها و توضیحاتشونو و اونا رو بخون درباره نوزاد و غذای کمکیش و ویتامیناشو و واکسناش و چن ماهگی میدن نمیدنو اونا رو بخونی حله 

ایشالا ک قبول شید و واقعا حقتونه  ببخشید منم چندتا دانلود کردم و خریدم ولی سوالی ک برا مصاحبه ...

واکسن چیست و ماهیتاش هاشو بزن نت میاره مثلا کرونا ویروس ضعیف شده اس یا کشته شده ؟ ضعیف شده اس 

بقبه واکسنارم همینطور مطالعه کنین

برا ازمون سوال خریدم  تو نت اصلا برا مصاحبه بهورزی سوالای درست و حسابی نیس  به من گفته ب ...

اها اونجوری اره من سوال ازمون گرفتم ولی دیدم زیاد بدرد نمیخورن خودم خوندم کتابارو و یه سری جزوه داشتم اونا خوب بودن اره واسه اون وظایف اینا یه ماهه میگردم یه ده بیست صفحه اینجور اطلاعات نوشتم ک بخونم 

ممنون ازتون

وای واقعا به سختی ادم میرسه به این شغل و دیگ ول کنه هیلییییی حیف میشه  کاش مرخصی زایمان اینا م ...

آره خیلیییی..... 

چون راحت به دست آوردم با پارتی بازی دیگه همسرم فکر می‌کرد اون کار ارزش نداره☹️☹️😒

خیلی یادش میفتم اعصابم خورد میشه 

خانوم دکترم هرچی گفت مرخصی زایمان بگیر همسرم گیر داد که نه تربیت بچه از همه چی واجب تره😒😒😒☹️☹️☹️☹️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره خیلیییی.....  چون راحت به دست آوردم با پارتی بازی دیگه همسرم فکر می‌کرد اون کار ارزش نداره ...

پس راحت بدست اوردیش ک راحتم از دست دادیش دیگ 😂

ولی خیلی حیف شده 

پارتی چیکار کرد برات ازمونتم درست کرد یعنی؟ از کجا پیدا کنیم اینجور پارتیارو 😢

آره خیلیییی.....  چون راحت به دست آوردم با پارتی بازی دیگه همسرم فکر می‌کرد اون کار ارزش نداره ...

حالا چن ماه کار کردی ؟ مصاحبه وگزینش هم رفتی ؟ حقوقت چن بود اوایل؟