2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73453 بازدید | 1685 پست
اره استرسش زیاده باعث میشه ادم نتونه برنامه بریزه برا چیزای دیگه حتی اگه قبول نشد  امیدوارم قب ...

دقیقا من دانشجو ام الان امتحانانتمم شروع شدن سختمه با این وضعیت استرس زا

برا روستا نیستیم ما برا شهرستانیم سه نفر

چرا اینقد طولانی شده جواباتون بیاد یه زنگی بزنین از مرکز استانتون پرسجو کنین برا ما حدودا دوماه طول کشید بیاد جوابا

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
اره استرسش زیاده باعث میشه ادم نتونه برنامه بریزه برا چیزای دیگه حتی اگه قبول نشد  امیدوارم قب ...

۵ نفر شرکت کرده بودیم سه نفر رفتیم مصاحبه 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من دانشجو ام الان امتحانانتمم شروع شدن سختمه با این وضعیت استرس زا برا روستا نیستیم ما برا شه ...

اره زنگ هم زدیم هم خونه بهداشت هم شهرستان ولی خب استان شماره ای نداریم یه خانوم دیگه هم بود از گیلان اسم دلی ۷۹ بود فک کنم باهاش صحبت میکردید اونم نیومده بود جوابش 

مسئولای بهداشت از خود ما میپرسن نتیجه اومد یا نه 

چند نفر میخواست شهرستان تون یه نفر؟

آره منم همسن شمام کنکور دارم با توجه به اینکه تو این وضع بیکاری شغل دولتی ه خوبه ساعتشم اداری ه شانسمم خیلی بالاس با توجه به آزمون و فرد مقابل دیگه دلم به خوندن برا کنکور نمیره

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
اره زنگ هم زدیم هم خونه بهداشت هم شهرستان ولی خب استان شماره ای نداریم یه خانوم دیگه هم بود از گیلان ...

چن نفر شرکت کردین ؟ از ۱۱۸ مرکز بخداشت استانتونو پیدا کن شماره بزنگ از اونا بپرس برا استان رو میگم 

اره فرصت خوبیه انشالله ک قبول میشین

اره یه نفر میخان 

برا شما چن نفر میخان ؟ 

زیاد شده حقوقش دقیق بخوام بگم ۷و۸۰۰دریافتیشه

ایول خوشبه حالشون ما ک تازه اول راهیم 

راستی میگن صد ۲۰۰ میلیون به بازنشسته ها موقع بازنشستگی پول میدن درسته این حرف ؟ یا شایعه اس؟

چن نفر شرکت کردین ؟ از ۱۱۸ مرکز بخداشت استانتونو پیدا کن شماره بزنگ از اونا بپرس برا استان رو میگم&n ...

برا ما یه نفر میخوان برا شمام چون یه نفر میخوان سه نفر دعوت کردن انگار ما هردوتا دعوت شیم برا مصاحبه 

اره همچنین ایشالا شماهم قبول شید کدوم استان بودید همدان؟

چند روز قبلش بهتون زنگ زدن اطلاع دادن برا مصاحبه 

و اینکه فاصله جواب آزمون با مصاحبه چقدر بود؟

ببخشید وقتتون گرفتم

ایول خوشبه حالشون ما ک تازه اول راهیم  راستی میگن صد ۲۰۰ میلیون به بازنشسته ها موقع بازنشستگی ...

فعلا ۷۰تومن گرفتن بابت مرخصی هایی که میتونست بره و‌ نرفت گرفته اما اونی که بابت بازنشستگی میدن هنوز واریز نشده ببینیم چقدره

برا ما یه نفر میخوان برا شمام چون یه نفر میخوان سه نفر دعوت کردن انگار ما هردوتا دعوت شیم برا مصاحبه ...

ن بابا خواهش میکنم 

من حدود دو سه هفته قبل مصاحبه زنگ زدن اطلاع دادن 

الانم معلوم برا  جواب یه ماه طول بکشه دوماه طول ب‌شه خدا میدونه 

انشالله دعوت میشین نگران نباش اگه مطمعنی خوب دادی امتحانتو پس حله 

فاصله جواب ازمون تا مصاحبه حدودا دوماه و نیم اینا

زیاد شده حقوقش دقیق بخوام بگم ۷و۸۰۰دریافتیشه

شما مطمئنید حقوقش اینقدر بوده؟

چون من فیش حقوقی یه بهورز بیست سال سابقه همین نزدیکارو دیدم ۶.۸۰۰ بود شایدم سابقه مادرشوهرتون زیاد بوده واسه همون اینقدر شده یا سرپرست خانه بهداشت بوده

فعلا ۷۰تومن گرفتن بابت مرخصی هایی که میتونست بره و‌ نرفت گرفته اما اونی که بابت بازنشستگی میدن هنوز ...

اهان چ خووب 

همین تازگیا بازنشسته شدن ؟

شرایط سنی داره ۲۵سال به بالا فک کنم نمیخوانا

بله بالای ۲۵ رو نمیزارن ازمون بدن

من بهورز بودم ولی نی نیم دنیا اومد دیگه نرفتم 🤗

حیف یکم ناراحتم کاش مرخصی میگرفتم همسرمو راضی میکردم به ادامه دادنش☹️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫