2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک پیجی بگم بهت ک روسی هاشو ۷۰۰ میفروشه؟       البته اون لباساشو مجلل درست میکنه ...

فروختن دلیل نمیشه منم بیام ی تومن بفروشم ولی ت ماه فوقش دو سه تا مشتری داشته باشم چ فایده...فروشت باید بالا باشع مشتری خودش مشتری میاره اگ راضی باشه از قیمت

اونا ممبراشون بالاست . واقعا دیدم همه بالای ۲۵۰ تومنه ولی خب فرقشون با من اینه که شناخته شدن و راحت ...

قیمت دستم هست حدود دوسال پیش یکی به پسرم هدیه داد 350 تومن 

پیجت رو بگو فالو کنم 

ممنونتم ماندانا    

ارزش کارت رو اصلا نیار پایین. دیگه صد و دویست پولی نیس که فکر کنی زیاده.... قیمت رو نسبت به عرف بده همیشه. ببین کارت چقدر تمیزه. ببین متریالی که استفاده کردی چیه و چقدر هزینه کردی و چقدر زمان گذاشتی. اینایی که میگن ارزون بزار مطمان باش هیچکار دستی انجام ندادن که بدونن چقدر سخته. 

قیمت دستم هست حدود دوسال پیش یکی به پسرم هدیه داد 350 تومن  پیجت رو بگو فالو کنم

نسترن عزیزم هنوز پیج نزدم .بیشتر مثلا تو همین نی نی سایت میگم و انلاین میفروشم . البته این سومین کاره . یکیشو تو دیوار فروختم . بنظرت پیج بزنم همینجا بگم پیجمو دنبال کنن و بعد جایزه هم بزارم واسه تگ کردن ؟ واسه بالا رفتن ممبر 

اونا ممبراشون بالاست . واقعا دیدم همه بالای ۲۵۰ تومنه ولی خب فرقشون با من اینه که شناخته شدن و راحت ...

خیلی ها معروفن تو عروسک اما کاراشون خییییلی کثیفه و زشت... البته عروسک روسی نه. کمتر از  ۳۰۰ نزار

خیلی ها معروفن تو عروسک اما کاراشون خییییلی کثیفه و زشت... البته عروسک روسی نه. کمتر از  ۳۰۰ نز ...

مرسی تمام قد از هنر و ارزش هنری دفاع میکنی  

تک تک حرفات برام ارزشمنده و ممنونتم که این مسائل رو بهم یاد اوری کردی 

خیلی ها معروفن تو عروسک اما کاراشون خییییلی کثیفه و زشت... البته عروسک روسی نه. کمتر از  ۳۰۰ نز ...

واقعا بخدا همونقدر کمتر بزارم ظلم به زحمتیه که کشیدم خیلی زمان بره خیلی