2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگرده؟

178 بازدید | 17 پست

سلام من و طرفم چند وقت پیش کات کردیم الان که فکر میکنم میبینم همش تقصیر خودم بوده چون خیلی آنلاین بودم و اینجور موارد که خودتون متوجه منظورم شدین مطمئنا بنظرتون چیکار کنم دوباره جذبم بشه؟

واینکه خواهشا اگه پیشنهادی دارین بگین و دنبال سرزنش و قضاوتم نباشید لطفا🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه کاری نکردم ک عذر خواهی کنم یروز اومد گفت بیا کات کنیم منم ک نمتونستم التماس کنم گفتم باشه الان م ...

مثل منی منم نتونستم تحمل کنم . پیام دادم الان😢😞

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
ما دقیقا مث دوستا داریم رفتار میکنیم توافق کردیم دوست معمولی باشیم ولی من اینو نمیخوام

ای خدا منم همین بود بعد شد کات حس کردم میخواد نازشو بکشم منم گفتم باشه 😢الانم داغون شدم پیام دادم احوال پرسی دستام میلرزه از استرس😔

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
عزیزم درکت میکنم امیدوارم طرفت برگرده

مرسی گلم انشاالله توام با برگشتش ب دلت آرامش بده من و تو مثل همیم الان اونم دوستی معمولی میخواست ک حتی اونم دریغ کرد😢