2777
2789
عنوان

اقدام بارداری وعلائم

91 بازدید | 12 پست

سلام خوبید؟

مدتیه اقدام به بارداری کردم والان حدود یک هفته از سیکلم میگذره ونه بی بی چک مثبت بوذ ونه پریود میشم😭😭😭فــــــقـــــــط وفـــــقـــــــط ران پام درد میکنه که معمولا وقتی میخواسم پریود بشم اینجور میشدم ولی الان شدید تره وچندروزه دارم تحمل میکنم...اخلاقمم که دیگه شدید زودرنج شدم ..فعلا هم نمیشه دکتر برم...شما اگه اقدام کردید وباردار شدید موقع سیکلتون بدن درد میگرفتید؟؟؟

فقط ازخدامیخوام تکلیفم زود معلوم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ماهه اقدامم اینقد کمر درد داشتم ک هیچ ماهی اینجور نبودم فردا موعدم بود ولی امروز پریود شدم😭😭� ...

ای جونم

پس مث همیم

ابهی بحق قرآن خدادلتو خوش کنه عزیزم وجوری که صلاحته بهت بچه های سال ودرستکار بده

ویتامین واسید فولیک....ماه قبل متفورمین ویه قرص دیگه بود استفاده کردم ولی ازماه رمضان تاحالا نه  ...

ویتامین و فولیک  ک اکثرا میخورن ولی این داروهای منفورمین و دوفاستون و..فک کنم تا پریود رو تنظیم کنن قبلش اینجوری جلو و عقب میشه. خودمم تو اقدامم و منتظر 

ولی شما ک میگی یه هفته گذشته حتما برو ی آزمایش بده

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

ای جونم پس مث همیم ابهی بحق قرآن خدادلتو خوش کنه عزیزم وجوری که صلاحته بهت بچه های سال ودرستکار بد ...

مرسی عزیزم

انشالا شما هم زودی باردار بشی

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ویتامین و فولیک  ک اکثرا میخورن ولی این داروهای منفورمین و دوفاستون و..فک کنم تا پریود رو تنظیم ...

عزیـــــــزم الهی خدا دلتونو خوش کنه

دعاکنید این دفعه باشه به خوبی وخوشی

ویتامین واسید فولیک....ماه قبل متفورمین ویه قرص دیگه بود استفاده کردم ولی ازماه رمضان تاحالا نه  ...

ب منم هفته قبل متفورمین داد منتظر بودم ببینم باردار هستم یا نه

دیگه از فردا میخورم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
عزیـــــــزم الهی خدا دلتونو خوش کنه دعاکنید این دفعه باشه به خوبی وخوشی

ان شاءالله همه مون نتیجه بگیریم. برای منم دعا کنید 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

ببین من تموم علایم پریودو داشتم و مطمئن بودم پریود میشم کمردرد داشتم صورتم جوش زد...اما ۴ روز مونده به موعدم همینجوری بی بی چک زدم‌ مثبت شد

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
ببین من تموم علایم پریودو داشتم و مطمئن بودم پریود میشم کمردرد داشتم صورتم جوش زد...اما ۴ روز مونده ...

عــــــــــــــزیـــــــــــزم خداراشکر الهی بسلامتی..

منم فردا دوباره میزنم امید بخدا