2777
2789
عنوان

میخام برم جهیزیه مو برگردونم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 125 پست
تازه ازدواج دوممه ازدواج اولم شوهرم از این سرد تر بود انگار قسمت نیس رنگ محبت ببینم من😢

ورکعت نماز جلب محبت (مادر، پدر، خواهر، برادر، همسر ، فرزند، مادر همسر، پدر همسر و ...)

به نیت محبت فرد مورد نظر 

ابتدا دورکعت نماز مثل نماز صبح به نیت قصد قربت به خدا خوانده شود بعد از نماز بلافاصله تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها و یک عدد صلوات و بعد دعای زیر خوانده شود 

اللهم ارزقنی الفها و ودها و رضا ها بی و ارضنی بها و اجمع بیننا باحسن اجتماع و انفس ائتلاف فانک تحب الحلال تکره الحرام و اعلم ان الالف من الله و الفرک من الشیطان لیکره ما احل الله عزوجل

بسیار بسیار مجرب است البته تا زمان نتیجه کامل هر روز خوانده شود در دوسه روز اول هم نشانه هاهای ظاهر میشود 

برام دعا کن قلبم درد مبکنه واقعا دیکه کم آوردم......خانوادم میخان برن جهازمو بیارن اونم دیروز میگف م ...

خانمی چرا این کار کردی وقتی تو برگه طلاق نوشته بود بعضی موقع ها ما ادم ها چوب حماقت خودمون میخوریم و خدا هیچ کاره هست خدا بهت راه را نشون داده خودت کج رفتی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ازدواج دوممه ازدواج اولم شوهرم از این سرد تر بود انگار قسمت نیس رنگ محبت ببینم من😢

اَللّهُمَّ ارزقنی اُلفَها و وُدَّها وَ رِضاها، وَ ارضِنی بِها، و اجمَع بَینَنا بِاَحسَنِ اجتماعٍ وَ انس وَ ائتِلافٍ، فَاِنَّکَ تُحِبُّ الحَلالَ وَ تُکرِهُ الحرامَ؛  اِنَ الفِرک مِنَ الشَیطان لِیُکرِهَ ما اَحلَّ اللهُ عزَّوَجلّ

بفرمایید این هم اعراب درست. 

برام دعا کن قلبم درد مبکنه واقعا دیکه کم آوردم......خانوادم میخان برن جهازمو بیارن اونم دیروز میگف م ...

وقتی میگه من همینم که هستم .پس امید به ترک وتغییرش نداشته باش...از این جور مردا زندگی وآرامش ساخته نمیشه...تا جوونی وبچه نداری جدا شو...

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
من باختم اینقدرغصه خوردم.که خدا میدونه..قلبم دردمیکنه سرم گیج میره حالم خیلی بده

منم نابودشدم من شبا عین جغدم تا سب کابوس میبینم واقعا دیگه دوسدارم بمیرم خسته ام 

بر یک پارچ آب سه بار سوره مزمل بخوانید و فوت کنید و اب پارچ رو بذارید داخل یخچال و خود و همسرتان از این آب موقع تشنگی بنوشید (مرد نفهمد که خانم در پارچ آب دعا خوانده) بعد به زودی به لطف خدا مثل دوران نامزدی عاشق هم می شوید البته برای تاثیر و تجربه بیشتر مداومت بر این کار بهتر است 

و دیگر دعای چهل کلید از بانو فاطمه زهرا سلام الله علیها که فرموده اند که بر آبی خوانده شود و از آن آب غذا درست شود و زن و شوهر هر دو از آن غذا که با آن درست شده بخورند به لطف خدا به زودی به عشق یوسف و زلیخا می رسند 

و حتی میشه با این آب چای درست کرد و هر دو بخورن

خوندن  هر روز سوره مزمل هم باعث افزایش محبت و عشق شدید همسر می شود 

در مورد خوندن هر روزه سوره طلاق هم چنین اثر شگفتی به تجربه رسیده است

منم نابودشدم من شبا عین جغدم تا سب کابوس میبینم واقعا دیگه دوسدارم بمیرم خسته ام 

بر یک پارچ آب سه بار سوره مزمل بخوانید و فوت کنید و اب پارچ رو بذارید داخل یخچال و خود و همسرتان از این آب موقع تشنگی بنوشید (مرد نفهمد که خانم در پارچ آب دعا خوانده) بعد به زودی به لطف خدا مثل دوران نامزدی عاشق هم می شوید البته برای تاثیر و تجربه بیشتر مداومت بر این کار بهتر است 

و دیگر دعای چهل کلید از بانو فاطمه زهرا سلام الله علیها که فرموده اند که بر آبی خوانده شود و از آن آب غذا درست شود و زن و شوهر هر دو از آن غذا که با آن درست شده بخورند به لطف خدا به زودی به عشق یوسف و زلیخا می رسند 

و حتی میشه با این آب چای درست کرد و هر دو بخورن

خوندن  هر روز سوره مزمل هم باعث افزایش محبت و عشق شدید همسر می شود 

در مورد خوندن هر روزه سوره طلاق هم چنین اثر شگفتی به تجربه رسیده است

روانشناس به من گفت کسی که می‌ره سراغ مواد یه غم بزرگ و اضطراب داره که با مواد میخواد خاموشش کنه زیا ...

شوهرم خیلی تنهاس خیلی عذاب کشیده تو زندگی پسر خاله ام هست اصلا اهل این چیزا نبود اینقدر دلش صاف و قلب مهربونی داره وقتی وضعمون خوب بود اینقدر کمک این واون میکرد خیلی تو دار هست اهل حرف زدن نیست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
روانشناس به من گفت کسی که می‌ره سراغ مواد یه غم بزرگ و اضطراب داره که با مواد میخواد خاموشش کنه زیا ...

اگه میخوای همدلی کنی پس بیخیال جونیت باش چون نابود میشی باید ی راه دراز پرازسختی و بری ک اخرش معلوم نیست نتیجه بده یانه ولی عمرت روحیه ات نابوده 

اگه میخوای همدلی کنی پس بیخیال جونیت باش چون نابود میشی باید ی راه دراز پرازسختی و بری ک اخرش معلوم ...

عزیزم همسر من ترک کردن 

و الان داره میخونه برای آزمون راهنما شدن

من یکسال بهش وقت دادم و گفتم اگر تو این یک سال رها نشی من برای همیشه میرم