2777
2789
عنوان

میخام برم جهیزیه مو برگردونم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورکعت نماز جلب محبت (مادر، پدر، خواهر، برادر، همسر ، فرزند، مادر همسر، پدر همسر و ...)

به نیت محبت فرد مورد نظر 

ابتدا دورکعت نماز مثل نماز صبح به نیت قصد قربت به خدا خوانده شود بعد از نماز بلافاصله تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها و یک عدد صلوات و بعد دعای زیر خوانده شود 

اللهم ارزقنی الفها و ودها و رضا ها بی و ارضنی بها و اجمع بیننا باحسن اجتماع و انفس ائتلاف فانک تحب الحلال تکره الحرام و اعلم ان الالف من الله و الفرک من الشیطان لیکره ما احل الله عزوجل

بسیار بسیار مجرب است البته تا زمان نتیجه کامل هر روز خوانده شود در دوسه روز اول هم نشانه هاهای ظاهر میشود 

خانواده من این چیزارو بد میدونن..صد درصد اگه اجازه رفت وآمد میدادن الان حال و روزم این نبود

بخدا برای منم نمیدادن ، من مستقل شدم اوایل مرخصی میگرفتم شبم‌ میگفتم اصافه کارم دیر میام ، ولی حداقل خیالم راحته الان که میخوام عقد کنم ، زیر و روشو دیدم بالا پایین شو دیدم 

دربیا برو نمون بخدا چرته میگن بمون درست میشه الان موادایی اومده ک روی مغز اثر میذاره و نمیتونن کنار ...

من شوهرم سرطان داره الان تحت درمان شیمی درمانی میشه پزشکش گفته الان نمیشه ترک کنه تادرمان تموم بشه انشاالله دوماه دیگه تموم میشه باید حتما بزاره کنار چون دیگه چیزی برا از دست دادن نداره خودش گفته میزارم کنار من شوهرم نه کتک میزنه نه تندی میکنه خیلی اروم هست نمیدونم بدبختی گرفته این طور شده دعا کن خوب بشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اَللّهُمَّ ارزقنی اُلفَها و وُدَّها وَ رِضاها، وَ ارضِنی بِها، و اجمَع بَینَنا بِاَحسَنِ اجتماعٍ وَ انس وَ ائتِلافٍ، فَاِنَّکَ تُحِبُّ الحَلالَ وَ تُکرِهُ الحرامَ؛  اِنَ الفِرک مِنَ الشَیطان لِیُکرِهَ ما اَحلَّ اللهُ عزَّوَجلّ

بفرمایید این هم اعراب درست. 

خیلی سرده انگار وجود ندارم

بی دلیل ؟به نظرم علت سردبودنش روپیدا کن...اگر سرد مزاج باشه خیلی فرق میکنه با اینکه گرم مزاج باشه ولی به شما تمایل نشون نده

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

بر یک پارچ آب سه بار سوره مزمل بخوانید و فوت کنید و اب پارچ رو بذارید داخل یخچال و خود و همسرتان از این آب موقع تشنگی بنوشید (مرد نفهمد که خانم در پارچ آب دعا خوانده) بعد به زودی به لطف خدا مثل دوران نامزدی عاشق هم می شوید البته برای تاثیر و تجربه بیشتر مداومت بر این کار بهتر است 

و دیگر دعای چهل کلید از بانو فاطمه زهرا سلام الله علیها که فرموده اند که بر آبی خوانده شود و از آن آب غذا درست شود و زن و شوهر هر دو از آن غذا که با آن درست شده بخورند به لطف خدا به زودی به عشق یوسف و زلیخا می رسند 

و حتی میشه با این آب چای درست کرد و هر دو بخورن

خوندن  هر روز سوره مزمل هم باعث افزایش محبت و عشق شدید همسر می شود 

در مورد خوندن هر روزه سوره طلاق هم چنین اثر شگفتی به تجربه رسیده است

علت جدایی همسرت رو میدونی؟ چرا جدا شدن ؟ از زن سابقش تحقیق کردی؟ شاید سر مصرفش اونم جدا شده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

در کتاب دوهزار دستور العمل مجرب امده است که خانم انار شیرینی بردارد و دانه دانه کند در ظرف و 1000 مرتبه ذکر ودود رو بخوند و بر این دانه ها پف کند و به مرد بدهد بخورد تا عمر دارند از هم جدا نمی شوند و تا اخر عمر عاشق هم می مانند. البته شوهر نفمد که تو این دنه های انار ذکر گفته شده است

خودم کردم که لعنت برخودم باد.تلفنی حرف میزنم گول حرفاشو خوردم

ببین نشین بگو درست میشه من از هر دری رفتم تلاشایی کردم ک  شوهرم بذاره کنار ک هرکی منو میدید میگفت برو نمون درست نشد بجاشم خودم نابودشدم برو موقعیت خوبتر بود با  ی ادم ازدواج کن مجبورنیستی میدونم دوسش داری سخته ولی از من ک چندسال از تو جلوترم همه چیو دیدم عبرت بگیر برو جونیتو سوخت نکن