2777
2789
عنوان

میخام برم جهیزیه مو برگردونم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم سرطان داره الان تحت درمان شیمی درمانی میشه پزشکش گفته الان نمیشه ترک کنه تادرمان تموم بشه ا ...

حالا خداروشکر کن شوهرت حالش با خودشه و کتک نزده من ک ابرو جلو هیچکی نموند واسم با اخلاق شوهرم ایشالا ک شوهرت خوب میشه حتما دعا میکنم چون خیلی سخته درکت میکنم 

من شوهرم سرطان داره الان تحت درمان شیمی درمانی میشه پزشکش گفته الان نمیشه ترک کنه تادرمان تموم بشه ا ...

عزیزم بفرستش کنگره شصت

بدون درد و خماری هست،اخلاق و رفتارش و جهان‌بینیش زمان تا آسمون متفاوت میشه

ببین نشین بگو درست میشه من از هر دری رفتم تلاشایی کردم ک  شوهرم بذاره کنار ک هرکی منو میدید میگ ...

من باختم اینقدرغصه خوردم.که خدا میدونه..قلبم دردمیکنه سرم گیج میره حالم خیلی بده

اینا برا کسی که گل میکشه جه فایده داره

اصلا ناراحت و مایوس نباشید واقعا ایات قران و روایات امامان تاثیر میذاره چهل روز وقت بذارید اثرشو می بینید همین عشق باعث حرف گوش کنی و سر براهی میشه مطمدن باشید زود تصمیم نگیرید همیشه دنبال راه حل باشید 

اصلا ناراحت و مایوس نباشید واقعا ایات قران و روایات امامان تاثیر میذاره چهل روز وقت بذارید اثرشو می ...

برام دعا کن قلبم درد مبکنه واقعا دیکه کم آوردم......خانوادم میخان برن جهازمو بیارن اونم دیروز میگف من همینم که هستم 

انشاالله قول داده بهم چون واقعا داره میبینه من چقدر اذیتم شدم این مدت ادمی نیست که منطق نداشته باشه ...

دعا برای درمان اعتیاد

«وَ أَسْأَلُکَ بِما لا أَعْلَمُ وَ لَوْ عَلِمْتُهُ سَأَلْتُکَ بِهِ، وَ بِکُلِّ اسْمٍ اسْتَأْثَرْتَ بِهِ فِی عِلْمِ الْغَیْبِ عِنْدَکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلى‏ مُحَمَّدٍ، عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ أَمِینِکَ عَلى‏ وَحْیِکَ، وَ أَنْ تَغْفِرَ لِی جَمِیعَ ذُنُوبِی، وَ تَقْضِیَ لِی جَمِیعَ حَوائِجِی، وَ تُبَلِّغِنِی آمالِی، وَ تُسَهِّلَ لِی مَحابِّی، وَ تُیَسِّرَ لِی مُرادِی، وَ تُوصِلَنِی إِلى‏ بُغْیَتِی سَرِیعاً عاجِلًا، وَ تَرْزُقَنِی رِزْقاً واسِعاً، وَ تُفَرِّجَ عَنِّی هَمِّی وَ غَمِّی وَ کَرْبِی یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین»

خدایا! از تو چیزی می‌خواهم که از آن آگاهی ندارم و اگر آن‌را می‌دانستم از تو می‌خواستم، و [از تو می‌خواهم] به حق هر نامی که آن‌را در علم غیب به خود اختصاص دادى‏ که رحمت فرستی بر محمد؛ بنده، رسول و امین تو بر وحی و این‌که؛ همه گناهان مرا بیامرزی، همه خواسته‌های مرا برآورده کنی، مرا به آرزوهایم برسانی، آسان کن بر من آنچه را که دوست دارم و مراد من است، مرا با سرعت و شتابان به خواسته‌ام برسانی، رزق گسترده را روزیم گردان و  غم و گرفتارى و اندوهم را برطرف کن، ای مهربان‌ترین مهربانان.

بله بخاطر اعتیاد و سومعاشرت...توبرگه طلاق بود

تو باز میدونستی و رفتی این درست نمیشه دختر خوب دخترماه نکن نذار نابود شی من روحیه ام نابود دیگه ب خودم برنمیگردم نذار جونیت پاسوز ی ادم بشه ک خودش تو ی فضا دیگه اس تورونمیبینه توام سوپرمن نیستی نکن نکن نکن من این راهو رفتم نکن 

اینا برا کسی که گل میکشه جه فایده داره

دعا برای درمان اعتیاد

«وَ أَسْأَلُکَ بِما لا أَعْلَمُ وَ لَوْ عَلِمْتُهُ سَأَلْتُکَ بِهِ، وَ بِکُلِّ اسْمٍ اسْتَأْثَرْتَ بِهِ فِی عِلْمِ الْغَیْبِ عِنْدَکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلى‏ مُحَمَّدٍ، عَبْدِکَ وَ رَسُولِکَ وَ أَمِینِکَ عَلى‏ وَحْیِکَ، وَ أَنْ تَغْفِرَ لِی جَمِیعَ ذُنُوبِی، وَ تَقْضِیَ لِی جَمِیعَ حَوائِجِی، وَ تُبَلِّغِنِی آمالِی، وَ تُسَهِّلَ لِی مَحابِّی، وَ تُیَسِّرَ لِی مُرادِی، وَ تُوصِلَنِی إِلى‏ بُغْیَتِی سَرِیعاً عاجِلًا، وَ تَرْزُقَنِی رِزْقاً واسِعاً، وَ تُفَرِّجَ عَنِّی هَمِّی وَ غَمِّی وَ کَرْبِی یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین»

خدایا! از تو چیزی می‌خواهم که از آن آگاهی ندارم و اگر آن‌را می‌دانستم از تو می‌خواستم، و [از تو می‌خواهم] به حق هر نامی که آن‌را در علم غیب به خود اختصاص دادى‏ که رحمت فرستی بر محمد؛ بنده، رسول و امین تو بر وحی و این‌که؛ همه گناهان مرا بیامرزی، همه خواسته‌های مرا برآورده کنی، مرا به آرزوهایم برسانی، آسان کن بر من آنچه را که دوست دارم و مراد من است، مرا با سرعت و شتابان به خواسته‌ام برسانی، رزق گسترده را روزیم گردان و  غم و گرفتارى و اندوهم را برطرف کن، ای مهربان‌ترین مهربانان.

انشاالله قول داده بهم چون واقعا داره میبینه من چقدر اذیتم شدم این مدت ادمی نیست که منطق نداشته باشه ...

روانشناس به من گفت کسی که می‌ره سراغ مواد یه غم بزرگ و اضطراب داره که با مواد میخواد خاموشش کنه

زیاد با همسرت حرف بزن،بذار از اتفاقات بد زندگیش بگه و شنونده ی خوبی باش و همدلی کن