2777
2789
عنوان

میخام برم جهیزیه مو برگردونم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 125 پست
سوره مزمل شماره سوره 73  خیلی ها تو نی نی سایت نوشتن که هر روز سوره مزمل به نیت محبت همسر خوند ...

بنظرم باید راحت ازته دل با خدا حرف زد و ازش چیزی خواست همرو ب خود خدا سپرد بعضی وقتا ما ی راهی میزیم اشتباهه بیرون اومدن ازش سخت تر وقتی از خدا بخوای کمکت کنه اون خودش میدونه ک درست میشه اون مسئله یا باجدایی و ترک اون چیز برای اون شخص بهتره فقط ب خدا باید سپرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسر من ترک کردن  و الان داره میخونه برای آزمون راهنما شدن من یکسال بهش وقت دادم و گفتم ...

انشاالله به حق امام علی دیگه نره سمتش خدا کمکش کنه شماهم فقط انرژی مثبت بهش بدین گذشته یادش نیار

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ی معتاد تا خودش به این نتیجه نرسه که باید ترک کنه هزار بارم بره کمپ باز برمیگرده

موقعی دوست بودینم چیزی میکشید؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

عزیزم همسر من ترک کردن  و الان داره میخونه برای آزمون راهنما شدن من یکسال بهش وقت دادم و گفتم ...

عزی م همسر شما خودشم خواسته این اقا از قبل اعتیاد داشته این خانومم میدونستن الانم داره نمیدونم همسر شما ب چی اعتیاد داشته ولی این مواد جدید صنعتی روی مغز اثر داره ترکش کار هرکسیم نیست من 6سال همسرم درگیر بود اخرشم هیچی ی راه سختیم رفتم ولی اون انرژی ک از مواد میگرفت دیگه نداشت نمیتونست کنار بذاره حس سرخوشیو نداشت 

میشه بذاری برام گلم ممنونم....زیاده یا کم؟روزی چن بار بخونمش

تو قران هفتاد و سومین سوره است خیلی سوره کوتاه و اهنگینی هست چند بار کپی کردم اما متاسفانه ارسال نشد . خواهش میکنم اب چهل کلید رو هم دعاش از حضرت زهرا سلام الله علیها است تو اب  فوت کنید  و بهاش چای و غذا درست کنید و هر دو بخورید واقعا معجزه میکنه  چند مدت مداوم انجام بدین 

عزی م همسر شما خودشم خواسته این اقا از قبل اعتیاد داشته این خانومم میدونستن الانم داره نمیدونم همسر ...

منم به این خانم گفتم چون خود همسرش قصد ترک ندارن سریعتر باید جدا شه،من همسرم خودش میخواست ترک کنه و من کنارش موندم،میدونست من با اعتیاد نمیمونم و فرصت یکساله که تموم شد اگر ترک نکرده باشه رفتم

حتی برای بچه دار شدن گفتم یکسال دیگه باید صبر کنیم

بنظرم باید راحت ازته دل با خدا حرف زد و ازش چیزی خواست همرو ب خود خدا سپرد بعضی وقتا ما ی راهی میزیم ...

بله درسته الان این ختم ها هم همینه که انجام بدیم و نتیجه رو به خدا بسپریم ولی واقعا این سوره ها خیلی معجزه کردن بارها تو نی نی سایت گفتن بالاخره قبل از آخرین تصمیم خیلی ارزش داره امتحانش 

بله بخاطر اعتیاد و سومعاشرت...توبرگه طلاق بود

خب با این حال چرا باهاش ازدواج کردی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم