2777
2789

سلام خانومای گل خسته نباشید

تا حالا شده قهر کرده باشین بعد بزارین برین بعد چند وقت شوهرتون اومد پیشتون؟ 

شده کسانی که خودشون رفتن سر خونه زندگیشون شوهرشون دنبالش نیومده ؟؟ 

من برام مهم نیس دیگه نمیخوام بیاد وقتی یادش از بچش نمیاد من دیگه زنشم هیچ اصلا 

فقط میخوام بدونم بعد چند وقت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری میرم خونه ی مامانم اینا بعد همسرم با حالت تهدید زنگ‌میزنه میگه همین الان برو ب مامان سر بزن نزنی حق نداری برگردی خونه..بش گفتم عصر ک از سر کار اومدی بیا با هم بریم ..گفت نه تنها برو..منم گفتم نه...

گفت پس بمون منم موندم...

روز بعد اومد دنبالم...از چشم افتاد.چون میدونم مامانش بش گفته بود..

بچه هم داشتین؟  معذرت خواهی کرد؟

بله دوتا دارم چون اعتیاد داشت اومد گفت به خدا میرم کمپ که الان رفته من هم خونه بابام هستم تا دوره درمانش تمام بشه البته من تا به حال سه. بار اومدم قهر که هر سه بارش هم خودش اومد دنبالم هی تعهد میداد ولی عمل نمی‌کرد که این دفعه دیگه به غلط کردن افتاده بود و آخرش هم رفت کمپ  .....شما هم اومدید قهر سر چی دعوا کردید ؟

سال؟ بچه هم داشتین؟ چرا نمیومد

نه بچه نداشتم دیگه مشکلمون حد شد لومدم قهر خانوادش و فامیلاشونم خدا خواسته دخالت کردن نزاشتن بیاد دنبالم اخرش استخدام دولتی شد خونه گرفت بعد دو سال دادگاه پاسگاه برگشتیم سر زندگیمون الانم نی نی تو راه دارم خدا رو شکر زندگیمون خوبه ولی به نظرم اشتباه محضه زن قهر کنه بره البته بمونه و دعوا هم کنم بدتره

بله دوتا دارم چون اعتیاد داشت اومد گفت به خدا میرم کمپ که الان رفته من هم خونه بابام هستم تا دوره در ...

سر چیزی که اصلا یک صدم در صد مربوط به من نبود اصلا خداشاهده خدا کورم کنه اگه دروغ بگم حتی من حرف نزدم جلوهمه هر چی رسید گفت 

من اولین باره اومدم بعد سالها زندگی خونه بابام