2777
2789
عنوان

ازوقتی خیانتش بهم ثابت شده خواب وخوراک ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 87 پست
فکر میکردم اونو خیلی بیشتر دوست دارم.ولی وقتی همسرم فهمید فهمیدم نمیتونم از زندگیم دل بکنم.تلنگری بو ...

همسرم هم میگفت وقتی فهمیدی یه تلنکری برام بود نگاه تودخترم کردم اصلامن چراچنین کاری کردم . شمابعدازکات اون رابطه وسوسه نشدین بازدوباره پیام بدین آخه میترسم همسرم بازوسوسه بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بود رابطه مون واقعا دوستم داشت ولی محبت کلامیش کم بود من تشنه شنیدن بودم شوهرم بیشتر رفتاری بود ...

همسرم هم به من میگفت توکم محل منومیکردی من تشنه محبت بودم ازاین نظرواقعاراست میگه من خیلی مثلاغرورکردم ابرازعلاقه کم میکردم واسه رابطه هیچ وقت پیش قدم نمیشدم

نه هیچ وقت.البته همه مثل هم نیستن نمیشه تضمین کرد ولی من واقعا هرگزززز.فقط ناراحتم از ضربه عاطفی که ...

خداروشکر به خوبی تموم شد واقعا همسرتون دوستتون داشته بخشیده

عزیزم اول اینکه امیدوارم خدا به دلت ارامش بده

دوم اینکه نباید اصلا به این راحتی میبخشیدی. باید به عنوان ضمانت ادامه ی رابطتون، حق طلاق و حق حضانت فرزند و شرط دریافت کل مهریه بصورت یکجا رو میگرفتی. اینجوری احتمال دوباره خیانت کردنش کمتر میشد. الانم دیر نیست بهش پیشنهاد بده

دادم عزیزم مرسی که آرومم کردی باحرفات

عزیزم دلت نیاد جدا بشی از زندگیت شما میگی هشت سال جنگیدی این خیلی باارزشه اینو من میفهمم که نرسیدم،شیطان متاسفانه تو جلد همسرت رفت شمارو نمی‌دید الان که پشیمونه و گفته شما و دخترتون رو نمی دیده فرصت بده به روش نیار دیگه که بدتر نکنه حتما برای آرامش به روانپزشک مراجعه کنید

بچم داغون شده باما کلی جلوش بخاطربابای عوضیش بحث کردیم

میفهمم خیلی سخته تو این روزا خیلی هوای بچتو داشته باش مدام بغلش کن نذار تنها بخوابه 😔

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم اول اینکه امیدوارم خدا به دلت ارامش بده دوم اینکه نباید اصلا به این راحتی میبخشیدی. باید به ع ...

قراربود فرداش بره حق حضانت وطلاق وهمه ی اموالش بهم بده درصورت خیانت وازدواج مجدد متاسفانه مادربزرگم فرداش فوت شدبعدهم آقارفت سرکارنشد

عزیزم دلت نیاد جدا بشی از زندگیت شما میگی هشت سال جنگیدی این خیلی باارزشه اینو من میفهمم که نرسیدم،ش ...

خیریتی بوده نرسیدی باورکن اکه ازدواجم سنتی بوداینقدرحسرت نمیخوردم ناراحت نبودم که چرااینکارکرد. روانپزشک بهم دارومیده؟بنظرتون مشاورخانواده برم یاروانپزشک؟

خیریتی بوده نرسیدی باورکن اکه ازدواجم سنتی بوداینقدرحسرت نمیخوردم ناراحت نبودم که چرااینکارکرد. روان ...

عزیزم نگو من میگم کاش با عشقم بدبخت میشدم لااقل میگفتم خودم کردم که لعنت بر خودم باد. نه که بعد از ده سال حسرتشو دارم باوجود شوهر و دوبچه..دارو آرامبخش با دوز پایین بخوری خوبه که استرس و بی خوابیت کمتر بشه مشاور خانواده شاید بهتر باشه اطلاعات دقیقی ندارم عزیزدلم امیدوارم زودتر حال دلت و زندگیت عالی بشه

نگو بخشیدیش

اگه واقعا نبخشیدی بهش بفهمون نذار فک کنه زود بخشیدی و خیالش اروم باشه

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
چرابهش نرسیدی کوتاهی ازجانب شمابودیاایشون؟

خانواده من متاسفانه قبول نکردن دو بار خواستگاری کردن. اونم از طرف خانوادش تحت فشار بود دیگه تمامش کردیم بعد از دو سه ماه برگشت با حال افتضاح ولی من مطمعن بودم خانوادم بااینکه می دیدن دارم میمیرم قبول نمیکنن تحویلش نگرفتم برا همیشه رفت اونم الان متاهل و دو بچه داره