2777
2789
عنوان

ازوقتی خیانتش بهم ثابت شده خواب وخوراک ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیریتی بوده نرسیدی باورکن اکه ازدواجم سنتی بوداینقدرحسرت نمیخوردم ناراحت نبودم که چرااینکارکرد. روان ...

سلام گلم. بذار یه نسخه بهت بدم که آروم بشی ان شاءالله

دل بستن زیاد به آدم های زمینی اشتباه. برای اینکه آرامش برگرده تو وجودت به این فکر کن که یه عشق و یه عاشقی داری که هیچوقت بهت خیانت نمیکنه. هیچوقت پشتت رو خالی نمیکنه. زمین و زمان زیر و رو بشن اون همیشه هست و هوات رو داره. از همه قدرتمند تره. یعنی قدرتمند ترینه .همسرت ک چیزی نیس. از همه مهربون تره.

هیچ چیزی براش نشد نداره. در نهایت قدرت تو و بچه تو دوست داره.و اون خداست. قربونش برم

همسر که خدا نیست نعوذبالله . بذار یه گوشه ذهنت و دلت رو آروم کن. وقتی خدا هست که همیشه هست چه غم داری

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
ممنونم عزیزم سعی خودم میکنم آروم باشم

اره بابا. ببخشید اینو میگم به یه ورت. تو خودت رو پاک نگه دار ک پیش خدا و وجدانت و بچه ت سربلند باشی. بهش نگو مثلا برام مهم نیست و اینا. ولی توی خودت همیشه به خودت یادآوری کن که این که خدا نیست نعوذبالله. من وقتی خدارو دادم چه غم دارم. رابطه ت رو با خدا جونمون قوی تر کن . انقد خوش میگذره ک نگو. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
جمعه صبح ساعت۹فهمبدم پیامهاشون دیدم توبرنامه ای توگوگل کنترل  ازراه دور همسرم اون خانم ازراه دو ...

دختر خوب مرد متاهل دوستی تلفنی میخواد چکار.اونجوری گفته گندش در نیاد

یعنی بازم تکرارکردخیانتشه؟درچه حدی بودجنسی باتلفنی؟

خانم اسی یه مرد که خیانت کرد هزار بار کرده تو ایندفعه رو فهمیدی وچون فهمید که فهمیدی صد هزار بار دیگه ام میکته اگه نمیتونی تحمل کتی طلاق بگیر اگه میتونی تحمل کنی دهنتو ببند بشین چون من امضا میدم اون هرگز درست نمیشه 

ظااهراکه خیلی پشیمونه میخواستم برم گفت اگه بری رگ دستم میزنم گوشیش گذاشت کنارمنم مثلابخشیدم ولی دارم ...

خانم محترم سر کاری.خودتو تا میتونی گول بزن.بشین بگو بخشیدم.ولی باور نکن .شوهر بنده نمونه بارز اینکار هس .خودتو گول نزن.ولی بشین بگو بخشیدم اونم از خریتت استفاده کنه بیشتر میکنه روابطشو .واز تو قایم میکنه چن مدت بعد بازم میفهمی که داره چیکار میکته

بهش گفتم من آدم سابق نمیشم بایدبهم زمان بدی

خیلی سخته عزیزم

امیدوارم خدا به دلت صبر بدا ولی سعی کن ک ازت سواستفاده نکنه و مدتی برای خودت زندگی کن

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
خانم محترم سر کاری.خودتو تا میتونی گول بزن.بشین بگو بخشیدم.ولی باور نکن .شوهر بنده نمونه بارز اینکار ...

برای همسر شما چقدر؟

چجوری متوجه شدی؟؟

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.