2777
2789
عنوان

ازوقتی خیانتش بهم ثابت شده خواب وخوراک ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 87 پست
من خیانت به بدترین شکل ممکن دیدم یعنی اینکه پیامهاهمسرم واون خانم دیدم که درموردمن حرف میزدن غیبت من ...

غیبت؟یعنی ازت بد میگفت؟

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
گوشیشو ازش بگیر بگو یه گوشی معمولی ک اندروید نباشه بگیزه دستش بگو لیاقت امکانات مجازیو نداری، سیم شو ...

الان گوشی معمولی دستشه ولی باخط خودش متاسفانه یک هفته سرکاره بک هفته خونه این کارم سخت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من خيانت هيچ جوره قابل بخشش نيست با روانپزشك و مشاور هم قابل حل نيست كسي كه راحت خيانت ميكنه ...

کاش میزدمنوراحت میکرد منم میگم بازتکرارمیکنه این آدم نمیشه

آره😭همسرم عوضیم میگفت لازانیادرست کرده من بی منتش کردم نخوردم واقعاهم لازانیا زیادنخورد

متاسفم براش واقعا😔از خدا میخوام بهت ارامش بده عزیزم🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چرا ابنو میگی

باور کن این شیطنتار ۹۹درصد مردا کردن بعضی لو میرن بعضی ن

برو پیش مشاور،بترسونش،راحت نبخش،ولی زود زندگیتو خراب نکن

خيلي ببخشيد اين حرف رو ميزنم ولي به حرف بقيه كه ميگن تلاش كن فراموش كني يا پيش مشاور برو و أينا أصلا گوش نكن اگه قضيه بر عكس بود همسرت شمارو ميبخشيد؟؟ واسه خودت ارزش قائل شو نزار تو رو بازيچه خودش كنه

چرا ابنو میگی باور کن این شیطنتار ۹۹درصد مردا کردن بعضی لو میرن بعضی ن برو پیش مشاور،بترسونش،راحت ...

همون روزجمعه اینقدرالتماس کردتاشب اینقدرگفت گوه خوردم غلط کردم تاشب منوراضی کردبرد تویه امام زاده قسم خوردکه بارآخرش باشه منم ظاهرابخشیدم 

آره😭همسرم عوضیم میگفت لازانیادرست کرده من بی منتش کردم نخوردم واقعاهم لازانیا زیادنخورد

عجب😐😑بازم بخشیدی؟

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
همون روزجمعه اینقدرالتماس کردتاشب اینقدرگفت گوه خوردم غلط کردم تاشب منوراضی کردبرد تویه امام زاده قس ...

بخدا الان مردای دوراطرافت حداقل یبار ازین عوضی بازیا دراوردن،شانس داشتن کسی نفهمید

باز صمیمی نشو باهاش بترسونش تامیتونی بدونه انجام بده میری واس همیشه