2777
2789
عنوان

ازوقتی خیانتش بهم ثابت شده خواب وخوراک ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 87 پست
بخدا الان مردای دوراطرافت حداقل یبار ازین عوضی بازیا دراوردن،شانس داشتن کسی نفهمید باز صمیمی نشو با ...

وقتی اینجوری میگید قلبم تیر میکشه... یعنی یه آدم سالم نیست؟!

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
عجب😐😑بازم بخشیدی؟

آره کاش نبخشیده بودم بس که التماس کردگفتم باشه حالا. بعدهم رفت یرکارتایک هفته بعدنمیادحالاهم رفته من تاره فهمیدم چی به سرم اومده تازه فهمیدم نبخشیدم له شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من پیش اومد و بخشید.و هیچ وقتم تکرار نکردم هیچ وقت ۱۸۰ درجه تغییر کردم و یه ادم دیگه شدم خودش می ...

تواستسنابودی فک کنم البته من زنای خیانتکاردیدم اونم نه خیانت ساده ویباربارهاولی دارن باشوهراشون زندگی میکنن

حرفی ندارم🤐
آره کاش نبخشیده بودم بس که التماس کردگفتم باشه حالا. بعدهم رفت یرکارتایک هفته بعدنمیادحالاهم رفته من ...

😞😞😞😞الهی☹☹☹

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
وقتی اینجوری میگید قلبم تیر میکشه... یعنی یه آدم سالم نیست؟!

خودمم همش میگفتم ن مرد خوبم هست

ولب واقعا دیگ فهمیدم اشتباه میکردم،هرچی مرد داخل دوست اشنا غریبه دیدم

ینی مردایی ک اصلا خدام میومد میگفت باور نمیکردم،چ برسه بقیه

وایییی چقد خیانت  دیگه دارم دق میکنم

اگه تاحالاندیدی تواین تاپیکهانیا وبهش فکرنکن منم میومدم این تاپیکهاومیخوندم ومیگفتم خدارشکرهمسرم اینجوری نیست ولی به سرم اومد انگاریه انرژی منفیه بهش فکرکنی سرت میاد

اگه تاحالاندیدی تواین تاپیکهانیا وبهش فکرنکن منم میومدم این تاپیکهاومیخوندم ومیگفتم خدارشکرهمسرم این ...

نه مجردم ولی همه تاپیکا این چندروز از خیانته

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
چتی بود.عضو یه گروه مختلط بودم خودش میدونست خودمم خیلی به خودم مطمئن بودم.بعد یه مدت با مدیر گروه دع ...

تواین مدت همسرتم دوست داشتی؟اخه من توپیامهادیدم که همسرم زیادنوشته بودعمرم عزیزم مهربونم حالاتازنگ میزنه بهم میگه عمرم مو به بدنم راست میشه. همش فکرمیکنم الکین حرفاش

گلم تو تایپک قبلی گفتی که زنه نمیدونسته شوهرشما زن داره وقتی فهمیده حلالیت طلبیده بعد چه طوری عکس شم ...

همسرم اون موضوع کلا انکارکردگفت من این خانم نمیشناسم من این موضوع که میگم جمعه صبح فهمیدم تاریخ تاپیک ببین

گلم تو تایپک قبلی گفتی که زنه نمیدونسته شوهرشما زن داره وقتی فهمیده حلالیت طلبیده بعد چه طوری عکس شم ...

همین دیونم میکنه انگارباچندنفربوده البته موضوع اون خانم کلا حاشاکردهمونیکه توتاپیک قبل گفتم