2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

233 بازدید | 36 پست

سلام خانمای عزیز🙋🏻‍♀️

این ماه دکترزنان بهم قرص کلومفین وآسپرین داد همراه با آمپول،رفتم سنوواژینال و فولیکول 20.21.22 داشتم و بعد آمپول آزادسازی تخمک زدم،وازهمون شب هم بهم شیاف فرنوژست داد.

5روز دیگه موعدپریودمه ،اما الان دوروزه که خیلی حالم بده سردرد شدید دارم و دیشب از پادرد و کمردرد نمی‌تونستم بخوابم.

3روز بعد اقدامم هم سینه درد گرفتم.

الان نمیدونم باید چکارکنم،نمیدونم مسکن بخورم یانه،نمیدونم عوارض شیاف پروژسترون یانه،یا حتی امکان بارداری هست یانه ،اگه کسی تجربه داره ممنون میشم راهنماییم کنید🥺🤍🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه لتراکس خوردم و امپول آزاد سازی زدم سه تا تخمک آزاد کردم منم ۹ روز به موعدم مونده تخمدانم درد میاد و از دیشب تا حالا هم بدن درد گرفتم که فکر کنم دارم سرما میخورم اگه درد پریودم بیاد سراغم متوجه ننیشم از بس درد دارم

این بلاتکلیفی خیلی بده😞😔

خیلی . امروز دوتا بی بی چک هم خریدم اماده داشته باشم ماه های قبل ۵ یا ۶ تا میخریدم و از یه ۱۰ روز قبل از موعد شروع میکردم به تست زدن دیگه اینسری خودم رو کنترل میکنم تا کمتر بزنم

خیلی . امروز دوتا بی بی چک هم خریدم اماده داشته باشم ماه های قبل ۵ یا ۶ تا میخریدم و از یه ۱۰ روز قب ...

من امروز میخواستم بیبی چک بزارم ولی نگرانم ناامید بشم دارم صبوری میکنم