دلم مبخواد لیزر انجام بدم فول بادی ی سوال دارم اقدامم برا بارداری چن ساله تاحالا هم نشده ولی خب اگ برم لیزر یهو فرجی شد و باردار شدم ایا باز برمیگرده؟
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
بله بر میگرده به علت تغییرات هورمونی بزار بعد از شیردهی برو
خب معلوم نیس کی باردار بشم که
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من شنيدم بعضي ها گفتند بعد از بارداري برگشته ولي خودم تجربه اي ندارم
یعنی ب همون شدت؟
بارداری رو نمیدونم من 24 سالمه انجام دادم برنگشته خیلی خوبه مادرمم انجام داده 10 ساله تازه خیلی کم در اومده اونم چون قبلا ک رفته 2 جلسه اخرشو نرفت الانم دکتره گفته ی جلسه باید بیاد بعدش اوکی میشه
پزشک اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند
لطفا اگ خودتون واطرافیان تجربه دارین بهم بگین بیام بخونم. من شهرستان زندگی میکنم هزینه لیزر خیلی پایینه 350ولی خیلی راضی بودن از این مرکزی ک میخوام برم الانم تخفیف زده 200😂😂میگم حالا برم برگشتم زیاد هزینه نبوده
لطفا اگ خودتون واطرافیان تجربه دارین بهم بگین بیام بخونم. من شهرستان زندگی میکنم هزینه لیزر خیلی پای ...
چه خوب من زیر چونه و دور لب و گردن و خط ناف ۳۴۰ میرم
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.