دلم مبخواد لیزر انجام بدم فول بادی ی سوال دارم اقدامم برا بارداری چن ساله تاحالا هم نشده ولی خب اگ برم لیزر یهو فرجی شد و باردار شدم ایا باز برمیگرده؟
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اونوک میرم فقط برا بارداری میترسم ک کلا بی فایده باشه. البته چهار ساله دیگه اقدامم ونشده یهو دیدی شد
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چه خوب من زیر چونه و دور لب و گردن و خط ناف ۳۴۰ میرم
اره واقعا عالیه. ولی شوهرم اجازه نمیده ولی راضیش میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دستگاه کندلا نه البته بستگی داره چقد تحمل داری دیگ ولی من برا جای جوشم که امپول میزد به صورتم ژل برای پر کردن جوش تزریق میکرد خیلی خیلی خیلی درد داشت نسبت به لیزر بعد دردش یه آنه یعنی اونجوری نیست که بعدش دردش بمونه فلان یه لحظه درد داره
پزشک اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند
چ خوب منم پسفردا با دستگاه کندلا جنتل مکس پرو نوبت لیزر دارم .فقط از دردش میترسم
اره دقیقا منم با همین لیزر کردم نه بابا ترس نداره اول یه ژل میده بی حس کننده س کل صورتتو میزنی بی حس شد صورتت بعد نیم ساعت دیگ چیزی تقریبا حس نمیکنی خیالت راحت فقط سعی کن زیاد بزنی ژل رو
پزشک اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند