2777
2789
عنوان

به نظرتون برم پیش نامزدم بهش بگم...

1763 بازدید | 36 پست

بچهها شبا میاد خونمون میخوابه

بعد من امشب یه چیزی ازش خواستم‌نمیدونم حوصله نداشت نمیدونم چی گفت ولش کن و...منم باهاش سر سنگین شدم

هرشب که میخواشت بخوابه به دستاش نرم کننده میزدم و به لباش هم ویتامیب لب میزدم و شب بخیر میگفتم بعد امشب فقط آب گذاشتم بالا سرش و اومدم 

به نظرتون برم بهش نرم کننده بدم؟

🙄

اول اینکه ی صلوات مهمونم کن آاااا قربونت ...  بعداینکه لایکم نکن عزیز من مرسییییی ازت ...  واینکه علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم ...  و و و عاشق خونوادمو پسرمو شوهرمم...  درون گرایی مزخرفی دارم همش فکرای چرت پرت تو سرمه ...  تو برخورد اول همه میگن خیلی بامزوشیرینم ...  دیگه اینکه نی نی یار کاربری سوممه ولم کن دیگه شماره ندارم...  وووو در آخررر                                                                                                ❤شکرت خدای قشنگم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره برو

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
میشه بگین چرا؟ اخه دلم با اینکار نیست

خب پس نرو

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بستگی داره، اگه مسئله ای که بخاطرش ناراحت شدی خیلی مهم بوده و میخوای دیگه تکرار نشه لازمه که بهش بفهمونی ،

به نظرم براش ببر نرم کننده رو ولی بگو خوشحال تر میشدم اگه اون کارو انجام میدادی ❤ با زبون خوب و نرم

اینستاگرام من : @pishicorn