2777
2789
عنوان

به نظرتون برم پیش نامزدم بهش بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 36 پست
آره واقعا کلا هم تنبله باید هی براش اب بیارم اینو بیارم اونو پیدا کنم کلا تنبله

خوب تنبلم بارش اوردی دیگ هیچی میشه یکی مث بابای من قبل ازدواج و عقد اخلاق خودت تجدید نطر کن حتنن

خوب تنبلم بارش اوردی دیگ هیچی میشه یکی مث بابای من قبل ازدواج و عقد اخلاق خودت تجدید نطر کن حتنن

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم مامانش اینجوری کلا بارش اورده متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ عزیزم مامانش اینجوری کلا بارش اورده متاسفانه

خوب شوهر منم مامانس لوس بارش اورده افتضاح 

بعد عقدم دیدم بلع واقعن مامانش لوسش بار اورده از اون چیزی  ک فک میکنم بیشتر 

خوب شوهر منم مامانس لوس بارش اورده افتضاح  بعد عقدم دیدم بلع واقعن مامانش لوسش بار اورده از او ...

خیلی بده

بخدا آب میخواد باید بدم اصلا تو قانونش میست خودش یه چیزیو برداره بخوره 

یا مثلا یه چیزی گم میشه باید کمکش کنم

اگه یه چیزی بخره براش ذوق نشون ندم و بگم مبارکت باشه وای این کجا بود کی خریدیش خیلی بهش برمیخوره بهم هم میگه 

اصلا یه وضعیه هااااااا

مثلا پریشب هنوز نمیخواستیم‌بخوابیم کلا هم یادم رفته بود یدفعه گفت چرا امشب نرم کننده نیووردی چیشد مگه تموم شد؟با طعنه مثلا یا ناراجتی و کنایه من واقعا یادم رفته بود ولی وقتی گفت گفتم نه بابا دیوونه این چه حرفیه میارم 

اصلا خییییلی شدید نیاز به محبت داره 

نمیتونم بگم کمبود محبت داره چون مامانش میگه خیلی بهش میرسیدیم تو کودکی ولی خودش میگه بعضی وقتا وذیتم میکردن و بیشتر طرف داداشم بودن خوب داداشش هم کوچیکتر بود ۴سال ولی خوب نمیدونم کلا مشکل از کجاست ولی شدید نیاز به محبت و احترام داره

خیلی بده بخدا آب میخواد باید بدم اصلا تو قانونش میست خودش یه چیزیو برداره بخوره  یا مثلا یه چ ...

مشکلش اینه ک عادت کرد ناز کنه یکی نازش بکشه و شما ام داری اینکار انجام میدی من ک ب شوهرم مقابله کردم چون‌دقیقن مثل شوهر تو بود خودش براپ لوس و ناز میکرد من عصابش نداشتم اصن