2777
2789
عنوان

به نظرتون برم پیش نامزدم بهش بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگم برو نه میگم نرو

اما خودم اگر جای ت بودم اینکارو نمیتونستم انجام بدم چون وقتی از کسی دلخور باشم واقعا نمیتونم نشون ندم

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
میشه بگین چرا؟ اخه دلم با اینکار نیست

من باهاش دعوام شده الکی،پشیمونم اصلا ارزش نداشت.میگم اگه اونقد مهم نیس برو،اصلا شاید چیزی که میخواستی هم انجام داد

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
بستگی داره، اگه مسئله ای که بخاطرش ناراحت شدی خیلی مهم بوده و میخوای دیگه تکرار نشه لازمه که بهش بفه ...

اومد ماشینو زد تو حیاط گفتم کارتو بردار بریم یه ابمیوه برام بخر  دلم میخواد بعد گفت بیا بریم یه شربت ابلیمو بزن بهتره 

بعد قبل از اینکه بیاد بهم زنگ طدهبود مگه چیزی میخوای بیارم 

وقتیم اومدیم خونه یه نیم ساعت بعدش گبت برو ابلیمو بزن بیار گفتم ابلیمو تموم شده 

نه میگم برو نه میگم نرو اما خودم اگر جای ت بودم اینکارو نمیتونستم انجام بدم چون وقتی از کسی دلخور ب ...

خیلی خودش حساسه مثلا الان داره بهش فکر میکنه که چرا امشب نرمکننده برا نیاورد خییییییلی حساسه 

خیلی خودش حساسه مثلا الان داره بهش فکر میکنه که چرا امشب نرمکننده برا نیاورد خییییییلی حساسه 

خوب برو بزن چون‌لج کنی شوهرت بدتر میشه و عصبانی تر و لجوج تر شوهر من ک اینطوریه چ قد لج میکردم ک نکنم و پرو نشه تو ددوستی ولی نتیجه عکس میداد ولی کاش از اول اینکار نمیکرری همیشه یادت باشه ی کارایی انجام ندی ک‌وظیفه اات میشه ایین‌نصیحت من ک‌۸ سال با شوهرم فقط دوست بودم 

عروس ماهم اینکارو می کنه😍👌 امشب نرو بزار بدونه نمیتونه هرجوری دلش خواست باهات برخورد کنه و تو نبا ...

دلم دووم نیاورد هر چند که از ته دل نبود 

ولی کلا رنگ صورتش عوض شد وقتی بردم براش😅😅خیلی حساسه

خوب برو بزن چون‌لج کنی شوهرت بدتر میشه و عصبانی تر و لجوج تر شوهر من ک اینطوریه چ قد لج میکردم ک نکن ...

ما هم ۴سال دوست بودیم الان یساله نامزدیم

چیکار کنم اینقد الکی محبت کردم 

خودم مثلا با خودم میگم بذار خیلی محبت کنم که اگه یبار نکردم دنبال دلیلش باشه همینجوری هم هست واقعا خیییییلی حساسه بیش از حد 

ولی رفتم بهش دادم کلا رنگ صورتش عوض شد بخدا

عه خوب شدین با هم اللن؟؟؟  چرا جدا از همین تو یه اتاق نمیخابین؟؟

آره دیه بهش دادم زد بهم گفت قک نکنم اینو هر شب بزنم به لبام درست باشه گفتم نه مشکلی نیست 

باورت میشه خودم نمیزنم ولی برا اون میزنم

عقد نیستیم

آره دیه بهش دادم زد بهم گفت قک نکنم اینو هر شب بزنم به لبام درست باشه گفتم نه مشکلی نیست  باور ...

من ادمی نیستم ک موج‌منفی بدم تو رابطه 

ولی از این ب بعد کاری وظیفه خودت نکن این‌اشتباهه دگ اینکار هر شب میکنی باید انجام بدی ی شب نکنی میگ چی شده ولی حرفم کلی بود

من ادمی نیستم ک موج‌منفی بدم تو رابطه  ولی از این ب بعد کاری وظیفه خودت نکن این‌اشتباهه دگ این ...

آره واقعا کلا هم تنبله باید هی براش اب بیارم اینو بیارم اونو پیدا کنم کلا تنبله