2777
2789

من ۲ ماهه فیبروز کردم یکبارم ترمیم کردم  حالت مویی داره اما ابروهام تیره شدن و دوسشون ندارم

پررنگم هستن 

میخوام بدونم بعد چند وقت پاک میشن؟ 

اصلا پاک میشن یا همیشه اثرش هست؟ ☹

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

ابروهاتو کوتاه کن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی 🙄

مرتب کن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
منم خیلی دوست دارم یه کاری برای ابروهام بکنم اما میترسم طبیعی درنیاد 

ن طبیعیه خیلی. منتها من ابروهام کمرنگ بودن همیشخ الان پررنگ شدن اصلا خودمو دوستندارم اونجوری ملیح تر بودم

چند وقته زدی ؟؟؟؟؟ 

من سایه ابرو زدم ۳ماه رنگش رفته خیلی بد شده بدم‌میاد 😭سیر زدم پوستم سوخت😭ابلیمو سرکه بدتر خیر نبینن همونا ک گفتن نتیجه گرفتن توسایت🥱😭😭😭😭😭😕🙁☹

خداجون شکرت🦋❤️وزن فعلی ۶۷وزن هدف۵۵😍🤗
من سایه ابرو زدم ۳ماه رنگش رفته خیلی بد شده بدم‌میاد 😭سیر زدم پوستم سوخت😭ابلیمو سرکه بدتر خیر نبین ...

کاریش نداشته باش میره ب مرور زمان ...من فیبروز کردم ابروهام زنونه شدن 

کاریش نداشته باش میره ب مرور زمان ...من فیبروز کردم ابروهام زنونه شدن 

وای خیلی بد رواعصاب رنگش شده خاکستری خیر سرش قهوه ی سوخته خواستم      .یعنی اینقد بد زده؟مگه بهش نگفتی   اینجا سوال ادم میپرسه جواب نمیدن فقط سوال های خاک برسری  مادرشوهر باشه عکس باشه میپرن وسط🧐😠😠😠

خداجون شکرت🦋❤️وزن فعلی ۶۷وزن هدف۵۵😍🤗