2777
2789
عنوان

تروخدا... 😭😭😭

159 بازدید | 32 پست

خواهرای گل و نازنین میشه با دلای پاکتون برام دعا کنین؟ حتی شده نفری یه صلوات هم برام بفرستید کافیه بخدا براتون حمد میخونم😭😭یه گره بزرگ افتاده به زندگیم دوتا از اقوام درجه یک زندگیشون داره نابود میشه تروخدا دعا کنید یکیشون خواهرم هست تازه عقد کرده بود ک کلی خیانت و..... دید و داره طلاق میگیره و ب هزار تا مشکل برخورده نزدیک بود کلا خودشم از بین بره 😢😭یکی دیگشم خیلی دایی‌مه ک....... 😔 

تروخدا دعا کنید برام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک بود همه مون یه جا بمیریم بخدا 😭😭😭😭 داییم  جوون بود 35 بود ازدواج کرد هزار تا مشکل براش پیش اومد زنش میخواد طلاق بگیره باید بجز مهریه بابت چیزای الکی 40 ملیون بده خواهرم شوهرش خیلی آدم بدی بود 😭 میخواد ازش طلاق بگیره شوهرش نمیزاره کلی تحدیدمون کرده بخدا 😭هرلحظه دنبالمونه خیلی مشکل دارم میشه اگه قرسادین صلوات لایک کنین ❤️❤️

اگه دعا کردید یا صلوات فرستادید لطفا بهم بگید بخدا زندگیم رو هواااس 

سلام آبجی جون توکل به خدا...ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله به حق امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف مشکلات به زودی بر طرف میشه... چشم حتما عزیزدلم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
به نیت مشکل شما ۲۰۰ صلوات نذر میکنم انشاءالله هر چه زودتر حل بشه 🙏🙏♥️

وای قربونت برم من فدات بشم خدا در هر لحظه کمکت کنه ایشالله همیشه توی زندگیت شاد باشی و هیچ نگرانی و ناراحتی نداشته باشی برات 100 صلوات فرستادم مرسی فدات ممنونم❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزدلم

۲۰۰ صلوات برای حل مشکلت میفرستم

توکل بر خدا انشاالله همه چی حل میشه...🤲🤲

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤