2777
2789
عنوان

دبیرستان بزرگسالان کی رفته

49 بازدید | 10 پست

من یه دیپلم دارم میخوام دیپلم تجربی هم بگیرم باید برم بزرگسالان. اموزش دارن یعنی دبیر هست که فصل به فصل تدریس کنه دروس رو یا خود خوان هستند؟

نه
درس میدن ولی خب مثل درس دادنای دبیرستان که نیست میبینی کسی که کنارته 70 سالشه
ما یه مدرسه بزرگسال داریم تو شهرمون اینجوریه ولی جاهای دیگه رو نمیدونم شاید متفاوت باشه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب واحد می‌کنی حضوری باشه دبیر داشته باشه برای اپن درس چند جلسه کلاس بعدش امتحان ولی مثل مدرسه ساعت کامل و هر روز نیست 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
نه درس میدن ولی خب مثل درس دادنای دبیرستان که نیست میبینی کسی که کنارته 70 سالشهما یه مدرسه بزرگسال ...

جوری توصیح بدن که متوجه بشم کلیات رو بقیش رو از گوشی میزنم فیلم میبینم میخونم بیشتر شیمی و ریاضی مشکل دارم. شیمی مخصوصا 

جوری توصیح بدن که متوجه بشم کلیات رو بقیش رو از گوشی میزنم فیلم میبینم میخونم بیشتر شیمی و ریاضی مشک ...

اگه منظورت اینه که بیاد مثلا شروع کنه استوکیومتری درس دادن و بگه استوکیومتری چیه و از این جور چیزا نه
تدریسشون حتی در حد نمره بالای نهایی هم نیست 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

وای واقعا پس به چه درد میخوره

عملا داری میری دیپلم میخری

وای واقعا پس به چه درد میخوره

من خودم قصد دارم اگه مدرسه بهم گیر داد برای اینکه هرروز برم مدرسه
مدرسمو عوض کنم به بزرگسال که بتونم خودم تو خونه بخونم