2777
2789
عنوان

به نظرتون احتیاج دارم

127 بازدید | 24 پست

امسال پشت کنکور می مونم به نظرتون برم باشگاه یا وقتمو میگیره چون می خوام خوب درس بخونم 

کلا تو خانواده هم تفریح نداریم نه جایی میریم نه کسی میاد خونمون همیشه حوصله م سر رفته 

خودمم از خیلی تو خونه موندن خسته میشم 

پارسال میرفتم مدرسه خیلی حوصله م سر نمی رفت

حالا نمی دونم باشگاه رو برم یا نه 

هفته ای سه روز یک ساعتم اونجا تمرین داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاه عالیهروحیه خیلی خوب میشهاونجا دوست پیداکن با هم قرار بزارید برید بیرونبرو کتابخونه محله تونبر ...

نمی خوام دوست داشته باشم برم بیرون و اینا می خوام تو خونه درسمو بخونم 

من واسه باشگاه هم نمی دونم برم یا نه

برو، من سال کنکورم همش تو خونه بودم واقعا نزدیک یکسال هیچ جایی نرفتم وسطاش از همه چیز زده شده بودم و به سختی درس میخوندم اگه میتونی بری برو باشگاه خیلی خوبه انگیزه میده بهت

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

من خودم نمیرم و خب نمیتونم بهت توصیه کنم چون تجربه ای ازش ندارم
ولی دوستام میگن خیلی ذهنو باز میکنه البته امکان داره درگیرش بشی بگی فلانی چرا اینو گفت چرا اون دمبلو برد چرا . . .
من خودم هر روز 40 دیقه پیاده روی میکنم بعد از پیاده رویه ذهنم ازاد میشه و میتونم درس بخونم ولی قبلش نه
یعنی تفاوته رو احساس میکنم

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

من خودم نمیرم و خب نمیتونم بهت توصیه کنم چون تجربه ای ازش ندارمولی دوستام میگن خیلی ذهنو باز میکنه ا ...

من وقتی باشگاه میرم به کسی کار ندارم ورزش خودمو می کنم 

تمرکزم روی تمرینمه