2777
2789
عنوان

بابام داره منو از خونه بیرون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5435 بازدید | 204 پست
الان خونه بابات اینا میری؟

نه قطع رابطه کردم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همونی نیستی میگفتی وقتی نامزدت میاد خودت باید میوه اینا بخری و با شوهرت تورو تو مراسم ختم فامیلت ...

نه منو ک نامزدمو اصلن دعوت نمیکن برای شام و اینا 

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
ممنون تو رو خدا برام دعا کنید تا اخر عمر این و سرکوفت نزنه بهم

حتما دعا میکنم برات. امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره... دلم گرفت از پدرت. 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
کلا بابام فازش اینه حرف حرف خودش باشه  دلش میخواد همه سرشون رو جلوش خم کنن منت بکشن اون مثل یه ...

خب پدرشماوظیفه ای درقبال همسرتون نداشتن ولی خب جهیزیه رو هرپدری میده...انشالاکه خوشبخت باشین

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
گاهی پدر مادرا از بودنشون فقط پرکردن شناسنامه بچهاشون  نانزدیتم خیلی طولانی  شده.. مادر ...

اون بیچاره هم مث من مجبوره کار کنه تا گرسنه نخوابه

مسیله حمایت نیست مشکل اینجاست که  شوهرت  باید دراین مدت طولانی تورو میبرد زیر یک سقف. طبیع ...

حس میکنم اضافی هستم

جایی ندارم برم 

خیلی حالم بده

فردا بری خونه خودت هم همسرت ازت انتظار داره خونه داری کنی

سعی کن جای فرار از مشکلات راهی براش پیدا کنی

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

هر اتفاقی افتاده رو اصلااااا به نامزدت نگی.

بنظرم یه قراری بذارین رک و پوست کنده بگو از دوران عقد خسته شدم. یه فکر اساسی تا آخر هفته بکن. ببین دردش چیه که لااقل از این ور مونده و از اون ور رونده نشی. 

هر چی بابات گفت فعلا تحمل کن مثل مادر منه ولی من تحمل میکنم . 

بگو مگه من به خواسته خودم اومدم به این دنیا کوفتی که منت یه لقمه نون رو میذارین می‌خواستین بچه دار ...

صد دفه گفتم ولی بی فایده ست امروز دیگه بریدم