2777
2789
عنوان

بابام داره منو از خونه بیرون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5435 بازدید | 204 پست

عزیزم سن ت زیاد نیست 

سعی کن یا مهارتی مثل ارایشگری و خیاطی و ... یاد بگیری یا دوباره کنکور بدی یه رشته ی خوب که باهاش بشه شاغل شد بخونی ، باید تلاش خودتو بکنی تا زندگی تو بهتر کنی نمیشه که دست رو دست بذاری و منتظر باشی یه نفر نجاتت بده

در مسیر... 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دعا میکنم برات. امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره... دلم گرفت از پدرت. 

ممنون منم دلم گرفته

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
خب پدرشماوظیفه ای درقبال همسرتون نداشتن ولی خب جهیزیه رو هرپدری میده...انشالاکه خوشبخت باشین

خب دقیقا شوهر منم همینو میگفت 

میگفت چیزی نمیخوام ولی بابام دوست داشت بره به پاش بیفته که کمکش کنه شوهرم نمیرفت بابام لجش در میومد 

جهیزیه هم نداد دیگه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
ای بابا .. پدرت وصع مالیش چطوره؟؟ 

خوبع کلی زمین رسیده از باباش ولی خسیسه خرج نمیکنه

وا این چ پدریه😑😑😑 وضع مالیش بده ک میگه پول بده؟ 

ن ولی خسیسه میگه من غذای مفت نمیدم ب کسی

پس چکار کردی برای جهیزیه؟

شوهرم هر چی تونست گرفته 

همین طوری کم کم میگیره

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چقدر درکت میکنمممم انشالع حل بشع ب نامزدت بگو ک بریم سر خونخ زندگی  ولی رفتار پدرتو نگو هیچوق& ...

نشد دیگه فهمید 

عمش میگفتم نمیتونم کنار بیام باهاشون درک نمیکنه که چون خانواده ی اون خیلی خوبن

emo  این حسهایی که داری بخاطر رنجش هست که ازدوطرف بهت روا شده هم پدر هم شوهرت. و با شوهرت جدی حرف بزن و بگو  قرار نیست من خونه بابام باشم وقتی مزدوجم باتو. پس مسیولیت تو ایجاب میکنه که منو پیش خودت ببری .و۵ سال طولانی شده و ازش بخواه که عحله کنه دربردنت پیش خودش.