2777
2789

من حقوقم ایشون حسابداری تو کلاسای هم دیگه نبودیم و اصلا هیچ اسمو آدرسی ازش نداشتم تو تایم امتحانات دانشگاه بود ایشون یهو از یک روزی شروع کرد به سلام کردن با من منم نمی‌شناختم اما خب جوابشو میدادم بعد چند روز تو تایم امتحانات همین روند ادامه پیدا کرد منم کم کم ازش خوشم اومد . . . حتی یک تایمی شد من بخاطرش گریه کردم 

بعد تا اینکه چند روز پیش اتفاقی تو یه گروه درسی اد شدم یعنی رفیقم بابت اون درس منو عضو کرد تو گروه اونجا یهویی تصادفی دیدمش و  از پروفایلش شناختمش . 

با رفیقم که متاهل هستن یا برنامه چیدیم ک سوال درسی ازش بپرسم راجب درس عمومی . خلاصه پیام دادم اونم سلام علیک و اینا کرد جواب داد من ی درسی رو نام بردم ایشون گفت نه من این درس رو ندارم .

دروسای عمومیه دیگش رو پرسیدم گفت این ترم فقط انقلاب دارم 

ب نظرتون در جوابش ازش درخواست جزوه درس انقلاب رو بکنم ک برام ارسال کنه من تشکر کنم منظورم اینه ک ی چیزی ازش بخوام مث ارسال جزوه 

شما نظرتون چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازش بخوای کااااملا متوجه میشه تو خوشت اومده

تو فک کن من الان درس انقلاب  رو دارم ولی جزوه رو ندارم اینکه از کسی درخواست جزوه کنم چیز بدیه ؟ 

ممکنه جای این آدم هر کس دیگه ایی باشه من درخواست جزوه کنم 

چیش الان تابلوعه 

خو چرا دق نمیکنی بعداً پشیمانی چیزی حرف اصلیتو بگو شاید راهنمایی شد برام

بعدا فهمیدم اونم از من خوشش میومده ولی هردو چیزی بهم نگفتیم

نه راستش پشیمون نیستم . توی این سن طبیعیه از کراش داشته باشی ولی سعی کن بذاری خودش بیاد جلو

خب مگه نمیگی حس می کنی از تو خوشش می یومده؟ 

حتی خودش هی اومده سلام کرده

الان ای دی تلگرام یا هر چیزی که باهاش چت کردی رو داره دیگه

اگه یخواد ارتباط بگیره میگیره

اگه نخواد هم تو جزوه رو هم بگیری اون فایل رو می فرسته و تمام 

الان متوجه نمی شم گرفتن جزوه چه کمکی به تو می کنه تو شکل گرفتن رابطت؟