2777
2789
عنوان

بابام داره منو از خونه بیرون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5435 بازدید | 204 پست
پس انداز نداری؟ نمیتونی جایی اجاره کنی؟ حتی اگه خیلی کوچیک باشه؟ 

نه فقط یک و نیم پول دارم

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
بخدا اصلا عروسی نمیخام تقریبا جهیزیه م کامله ب نامزدم گفتم دیگه این هفته خونه بگیر اگه جهیزیه مو ...

به منم جهیزیه ندادن 

خانواده شوهرم هم ندادن 

دو طرف هم وضع مالی عالی فقط ماشینای زیر پاشون یه میلیارده

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم جهیزیه ندادن  خانواده شوهرم هم ندادن  دو طرف هم وضع مالی عالی فقط ماشینای زیر پاش ...

شما چرا بابات بیرونت کرد البته اگه دوس نداری نگو

دیگه مجبوریه  من که بابام کتکم زد با وسیله هام پرتم کرد بیرون اصلا چاره ای نداشتم بعدم انقدر ...

واخب فازش چیبود؟

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
شما چرا بابات بیرونت کرد البته اگه دوس نداری نگو

چون روانیه 

بدون دلیل یه شب اومدم خونه انداختم بیرون

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

مسیله حمایت نیست مشکل اینجاست که  شوهرت  باید دراین مدت طولانی تورو میبرد زیر یک سقف. طبیعی نیست این عمل و این بیخیالی ایشون! اخلاقش هم همینطوره سرده یا  شور هیجان داره نسبت به تو ؟ البته من فکر میکنم  شوری هم انچنان نداره که بروز بده بهت. خودت چی فکر میکنی و چی حس میکنی ؟ 

میگه یه لقمه نون میخوری باید برام کار کنی عوضش  منم مریضم پهلوم تازه خوب شده ضرب دیده بود بدنم ...

چرا آخه؟🥺

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
چون روانیه  بدون دلیل یه شب اومدم خونه انداختم بیرون

من ک هر وقت میرم بیرون با ترس و لرز میرم بخدا این پنج سال هر روزش خون دل خوردم

دیگه زنگ زدم ب نامزدم با گریه که توروخدا یه خونه بگیر این هفته بیا منو ببر اونم قول داد حل میکنه ...

شما همونی نیستی میگفتی وقتی نامزدت میاد خودت باید میوه اینا بخری و با شوهرت تورو تو مراسم ختم فامیلتون دیده؟

خداجونم میشه کمکم کنی امسال به آرزوم برسم لطفاااا
پس به نظرم همون کاری رو که خودت گفتی رو بکن.... بگو لطف کنه یه خونه بگیره. خدا بهت صبر بده. 

ممنون تو رو خدا برام دعا کنید

تا اخر عمر این و سرکوفت نزنه بهم

واخب فازش چیبود؟

کلا بابام فازش اینه حرف حرف خودش باشه 

دلش میخواد همه سرشون رو جلوش خم کنن منت بکشن اون مثل یه قهرمان بیاد بهت کمک کنه بعد تو شب و روز تشکر کنی 

منم شوهرم ادم این حرفا نبود چاپلوس نبود 

پولی نداشت ولی میگفت میرم کارگری سرمو خم نمیکنم چدر زنم به من چیزی بده 

از طرف دیگه هم بابام دلش میخواست راجب همه چی نظر بده ما بگیم چشم منم گوش نمیکردم 

مثلا همون جا دلیل دعوا این بود که با شوهرم شام رفتیم بیرون ساعتای 11 اومدم خونه 

در رو وا کردم پرید روم