2777
2789

سلام. من پسرم امشال باید میرفت پیش دبستانی بخاطر کرونا نفرستادم. مجازی هم ثبت نام نکردم. به نظرتون مشکلی برا کلاس اولش پیش میاد

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

نه

تو پیش دبستانی مثلا اعداد و یا نوشتن بعضی کلمات رو یاد میدن میتونی خودتم اینکارو کنی خیلی مهم نیس

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو پیش دبستانی مثلا اعداد و یا نوشتن بعضی کلمات رو یاد میدن میتونی خودتم اینکارو کنی خیلی مهم نی ...

یعنی باید تمام حروف رو بلد باشند؟ 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
پیش دبستانی نرفته باشه اول ثبت نام نمیشه

شا مطمئن هستید؟ 

تو شاد کلی کلیپ آموزشی هست برا پیش دبستانی، کتاب کمکی هم میتونی بگیری،خیلب سبز، گاج. هنوز وقت هست، باهاش کار کن خودت

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

مشکل ک حتما هست اما بعد چند ماه رفع میشه

خودتون توی خونه یکسری تمرینای دست ورزی باهاش داشته باشین تا اماده بشه هم مچش هم یکم روند ذهنیش

البته بچه های دیگه با فضا آشنا ترن فرزند شما احتمالا یکم دیرتر از بقیه بچه ها با کلاس هماهنگ بشه

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
پیش دبستانی نرفته باشه اول ثبت نام نمیشه

نه اصلا اینطور نیست، پیش اجباری نیست

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
من دخترم امسال کلاس اولش رو رفت پیش دبستاني هم نرفته هیچ مشکلی هم نداشتم

برا ثبت نام اول گیر ندادن.