2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
اگر واقعا تفاوت فرهنگیه ، پس آدم میتونه هضم کنه. بی احترامی و لجبازی نیست پس. من و همسرمم از دو ...

نامزد من اصلا اهل هدیه دادن نیست حرفشم بزنم‌میگه من نمیدونم ک تو از چی خوشت میاد بیا با هم بریم بخریم میدونی چیه همه چیو باید به روش بیارم خودش هیچی نمیفهمه مثلا همینو هیچوقت خودش نمیگه بیا بریم برات فلان چیز بخریم تا سال هام نگم نمیگه حتی پول دادنشم همینه تا نگم پول میخوام بهم پول نمیده مادرشم مثل خودش خسیسه کلا اینجوری بار اومده الانم میترسم به شوهرم بگم سر عیدی ناراحتم مطمئنم میره میگه اتفاقا دوس دارم بهشون بگه ولی اونا بدشون بیاد و لج کنن و اهمیت ندن

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
کدوم شهری چرا آخه تو سن کم ازدواج کردین کاربه اینجابکشه😔

هیچ وقت خودم یا خوانواده ام نمیخاستن دخترشون تو زن کم شوهر بدن ولی به لطف دعا طلسم که خودشون اعتراف کرذم این کار انجام شد من مال اصفهانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسر ۲۱ سال چی حالیشه این فقط از خانواده اشغالش خط میگیره بعدشم اینا آنقدر خسیس هستن که اگه برات ب ...

واقعا چطور به یک پسر ۲۱ ساله ک میگی از خودشم هیچی نداشته و قرار بوده باباش پشتش باشه اعتماد کردین؟

مگه قرار بود با باباش زندگی کنین؟

اولین گام اشتباه همین بوده‌

ان شاالله ختم ب خیر بشه جریانتون

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
کدوم شهری چرا آخه تو سن کم ازدواج کردین کاربه اینجابکشه😔

خیلی سنشون کمه مخصوصا پسره، من خودم ۲۵سالمه نامزد ۳۰ دیگ از نامزد من والله این خامی ها گذشته

واقعا چطور به یک پسر ۱۸ ساله ک میگی از خودشم هیچی نداشته و قرار بوده باباش پشتش باشه اعتماد کردین؟ ...

پسر ۲۱ ساله بود بعدشم اینا اصلا قرار نبود بیان خاستکاری برای سه مراسم با گل شیرینی تشریف آوردن بعدشم همه اول مخالف بودن ولی رفته بودن پیش دعا نویس دعا نوشته بود دهن ما بسته شده بود حالا متوجه اشتباه مون شدیم فکر نکنم قتل کرده باشیم همون طور که خدا ازدواج گذاشته طلاق هک گذاشته 

بابام میگه اینا دزد دروغگو آن پولشون هم حلال نیست حق نداری تو زندگی من بیاری هرچی میخای من میخرم برا ...

یعنی در این حد آدمای اشتباهیی هستن😣ای بابا

خیلی سنشون کمه مخصوصا پسره، من خودم ۲۵سالمه نامزد ۳۰ دیگ از نامزد من والله این خامی ها گذشته

منم۲۶شوهرم۲۷ولی واقعابروپیش مشاورمشکل تو حل شدنیه

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
یعنی در این حد آدمای اشتباهیی هستن😣ای بابا

شهر ما کوچیک وقتی پیجیذ تویی شهر فلانی دختر فلانی گرفت همه زنگ میزدن به بابام تورخدا بکو شایع است یا دروغ تنها کسی که گول اینارو خورد ما بودیم اول بار خوب پیش رفتن سرویس بخرن ماشین بخر ن برای پسره مغازه براش راه بندازن ولی یهو روی اصلی شون نشون دادن 

هرکس سرنوشت یه جوری نوشتن 

چرا باید سرنوشت یه سری ها اینجوری بشه من خودم یه دختر کاملا مقیدی هستم و یکم مذهبی همیشه خدا رو توی زندگیم در نظر دارم ولی نمیفهمم چرا باید زندگیم این مدلی بشه

چرا باید سرنوشت یه سری ها اینجوری بشه من خودم یه دختر کاملا مقیدی هستم و یکم مذهبی همیشه خدا رو توی ...

منم بخدا سرم پایین بوده رفتم آمدم خانواده همین طور کارشون به هیچ کس نیست ولی الان تمام فامیل از خوشحالی دارم بال ذر میارن که دختر فلانی طلاق گرفت جون پسر های خودشون رد شدن واقعا نمی ذونم کدوم کار اشتباه کردم خدا اینارو انداخت تو زندگی ما یعنی زور دعا نویس از خدا بیستره ؟؟

منم۲۶شوهرم۲۷ولی واقعابروپیش مشاورمشکل تو حل شدنیه

منم الان داشتم به طلاق فکر میکردم ک گفتی مشکل تو حل شدنیه دوباره فکرم برگشت بخدا دیگه دارم دیوونه میشم مشکلاتم خیییلی زیاده سر هر مسئله ای بینمون بحث و ناراحتیه مشکل ما ریشه ایه مشاور چطور میتونه ریشه رو در عرض چند جلسه حلش کنه و آدما رو تربیتشون رو تغییر بده