2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
منم بخدا سرم پایین بوده رفتم آمدم خانواده همین طور کارشون به هیچ کس نیست ولی الان تمام فامیل از خوشح ...

تو فامیل ماهم اکثر پسرا خواستگاری کردن یکی از دلایل طلاق نگرفتن همینه ک با حرفاشون نگاهاشون چجوری کنار بیام بهم بگن اینهمه رو رد کرد آخرش به این روز افتاد خیلی سخته من‌درکت میکنم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ماه

خب بیاخودت میگی ۷ماه مابااینکه دوسال دوست بودیم سال اول فقط جنگوجدل و بحث داشتیم سال دوم هموشناختیم الان خداروشکرخوبیم مثلامادرش هرکاری میکنه دیگه اهمیت نمیدم به خدادرست شدنیه درخواست دوستیموقبول کن

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
من ۱۸ اون ۲۱ اونم دقیقا مشکلش همین بود پسر اولی بود لوسش کرده بودن باباش آمد گقت من پشتشم ولی پشتش خ ...

خواهر من 17 سالشه نامزدش 20 تازه پدر هم نداره مادرشم به پسره مدام غر میزنه ولی خود پسره مدام داره واسه خواهرم میخرم میده گلفروشی تزیین میکنن قیافشو ببینی فکر میکنی بچه دبیرستانیه ایام عید طفلک خودش اومد حتی واسه ما هم کادو خرید خجالت کشیدیم میده خوشگل تزیین میکنن خودش میگه از دوستام میپرسم اونا بهم میگن چی بخر نامزدت خودش نمیخاد گردن بقیه ننداز

خب بیاخودت میگی ۷ماه مابااینکه دوسال دوست بودیم سال اول فقط جنگوجدل و بحث داشتیم سال دوم هموشناختیم ...

خدای بحثای ما خیلی بده زیاده ها جوریه ک خودمون همش ب هم میگیم ما با هم تفاهم نداریم ولی فقط داریم بخاطر خونواده ها همو تحمل میکنیم اینو غیر مستقیم فهمیدم البته من بهش گفتمو اونم گفت میترسم هیچوقت درست نشه،کدوم قسمت باید قبول کنم بلد نیستم

خواهر من 17 سالشه نامزدش 20 تازه پدر هم نداره مادرشم به پسره مدام غر میزنه ولی خود پسره مدام داره وا ...

پسری ک فهم داشته باشه اینجوری میشه ب سن و سال نیست همین ک میره پرسو جو میکنه تحقیق میکنه راجع به علایق نامزدش این خودش به دنیا می ارزه آدم جونشم به همچین شوهرایی میده

پسری ک فهم داشته باشه اینجوری میشه ب سن و سال نیست همین ک میره پرسو جو میکنه تحقیق میکنه راجع به علا ...

بخدا ولمون واسش میسوزه چون وضعی ندارن خودشون تو نامزدی همه مخارج خواهرمو میده از خواهرم بیشتر دوسش داریم نیاد خونمون دلمون تنگ میشه واسش عیدی اورده بود تنهایی من و مامانم دفتیم تو اشپزخونه واسه بیکسیش گریه کردیم 

بخدا ولمون واسش میسوزه چون وضعی ندارن خودشون تو نامزدی همه مخارج خواهرمو میده از خواهرم بیشتر دوسش د ...

😂😂😭😭عزیزممم گناه داره،نمیدونم چرا هم ناراحت شدم هم خندم گرفت به کار شما

یه بار بهم گفت این بحثا خیلی زیاد شده و بحث علاقه نیست کلافه شدم منم

بیشترفکرکن حتماحتمابرومشاوربعدتصمیم بگیرشوهرمن حتی پیش وکیل رفته بوده واسه پرسوجوولی آخرش نتونستیم جدابشیم

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم