2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
بله دو ساله اسباب بردیم فعلا نچیدم عروسی هم نمیگیریم هم کروناهم اینکه خونه خریدیم و طلاهامو فروختم د ...

کار خیلی خوبی میکنی ک عروسی نمیگیری بجاش یک عمر تو خونه خودت راحتی ولی من باید برم دردسرای با اونا زندگی کردنو هم بکشم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
بازم برو خداتو شکر کن همونارو واست خریدن😂

مادرشوهر پدر شوهرم جدا زندگی میکنن ارث رسیده به پدرشوهرم اون واسم خرید البته بازم خداییش مادرشوهرم باعث شد بریم طلافروشی

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلی میپرسم

خیلی به سرم میزنه ولی فقط بخاطر خونواده ام دارم تحمل میکنمو میگم شاید درست بشه چون اگر جدا بشم خونواده ام خیلی غصه میخورن طرز فکرشون سنتیه حرفای مردم خیلی روشون تاثیر میذاره

مادرشوهر پدر شوهرم جدا زندگی میکنن ارث رسیده به پدرشوهرم اون واسم خرید البته بازم خداییش مادرشوهرم ب ...

😂😂پس زیادم بد نیست

[QUOTE=190654688]خدایی چرا این مسائل بی ارزش باعث میشه اوقاتتون تلخ بشه؟ من  اصلا این مراسما رو ...

اگر برا بقیه میکنن و برا تو نکرد شاید بی احترامی باشه. ولی اگر کلا رسمشون نیست ، ب نظرم قشنگ نیست ازشون انتظار داشته باشی.نامزدت باید باهات هماهنگ باشه و در حد توانش برات بخره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وای اینم دقیقا اینجوریه عین قدیمیا دنبالمون راه میوفته واسه خرید میاد با اینکه ۷ ماه نامزدیم

منم همه جا بامن میومد همش نطر میداد من مبل وتختمو با انتخاب اون خریدم حتی ۱دونه از وسیله هامو خودم انتخاب نکردم رفتیم کارت عروسی بگیریم هی گیر داد اینو بگیر بعد ما اهمیت ندادیم شوهرم انتخاب کرد من انتخاب نکردم رفت به مامانم گفت منو ادم حساب نکردن درحالی که هیچی خرید عروسیم به انتخاب من نبود بامن لج کرد

خیلی به سرم میزنه ولی فقط بخاطر خونواده ام دارم تحمل میکنمو میگم شاید درست بشه چون اگر جدا بشم خونوا ...

واسه ما هم اتفاقایی افتاد که تا مرز جدایی رفتیم ولی این حس بینمون نذاشت تموم بشه هراتفاقی هم میفته همو دوس داریم آخه😔

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
اگر برا بقیه میکنن و برا تو نکرد شاید بی احترامی باشه. ولی اگر کلا رسمشون نیست ، ب نظرم قشنگ نیست از ...

بقیه منظورتون کیه؟؟ هم رسم دارن هم اینکه اولین بچشونه و تک پسره

خیلی به سرم میزنه ولی فقط بخاطر خونواده ام دارم تحمل میکنمو میگم شاید درست بشه چون اگر جدا بشم خونوا ...

اگر سنتی اند و حرف دیگران براشون مهمه ک باید بیشتر در بند سنت ها و چشم و هم چشمی و ... باشن.

واسه ما هم اتفاقایی افتاد که تا مرز جدایی رفتیم ولی این حس بینمون نذاشت تموم بشه هراتفاقی هم میفته ه ...

همینش قشنگه، ازدواجتون دوستی بود؟

اگه از الان که نامزدید داری به جدایی فکر میکنی گلم حتما با خانواده ات مطرح کن و جدا شو

به ناراحتی لحظه ای فکر نکن بعد ازدواج تازه مشکلات شروع میشه حداقل دو سال اول با سختی میگذره به خاطر اخلاقها و روحیات متفاوت

وقتی الان که جدا از هم زندگی میکنید مشکلتون در این حده خودتون رو بیش از این آزار ندید

قطعا سرنوشت بهتر و همسر ایده آل تری انتظارتونو میکشه

بقیه منظورتون کیه؟؟ هم رسم دارن هم اینکه اولین بچشونه و تک پسره

مثلا عروس دیگه.

برا دختراشون انتظار دارن بقیه بکنن.یا تو فامیلشون هست و تایید میکنن اینکار رو.

ولی حالا برا شما خسیسیشون گرفته.