2777
2789

من غیابی طلاق گرفتم توعقد بود شوهرم اصلا دادگاه نمیامدبماند که چقدر اذیت شدم چقدر اشکمو دراوردن همشم تقصیر مادرشوهرم بود اون همش شوهرمو پرمیکرد بهش یاد میداد همش میگفت طلاقش بده خیلی دوستش داشتم ولی اون ولم کرد ورفت فقط به حرف مادرش بود بچه ننه بود تا اینکه تونستم غیابی طلاق بگیرم سه سال نبود من خیلی سختی کشیدم اونم افتاد زندان تااینکه مهریم قسطی شد یدونه پیش قسط رو دادن بقیش شد هر۱۸ ماه یک سکه نفقه گذشته رو هم که بهم بدهکاربود۶۷ تومن دادن الان باز میگن ۳۰۰ بدیم پرونده بسته بشه دیگه جمع بشه بنظرتون چیکارکنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان طلاقت رو گرفتی ؟ اگه طلاقت رو گرفتی نه اصلا بزار جونش دراد مهر و نفقه اتو بده و بسوزهاگه نه نگر ...

من جداشدم غیابی طلاق گرفتم ۱۰۰ تا سکه مهریم مانده حکم طلاق با مهریه صادرشده

الان طلاقت رو گرفتی ؟ اگه طلاقت رو گرفتی نه اصلا بزار جونش دراد مهر و نفقه اتو بده و بسوزهاگه نه نگر ...

طلاق غیابی گرفتم نفقه گذشتم ۶۷ تومن بود که الان داد یدونه سکه هم دادن کلا شد ۱۷۰ تومن الان میگن ۳۰۰ دیگه بدیم پرونده بسته بشه