روز عید نامزدم گفت بریم بیرون چون برام عیدی نیاورده بودن گفتم نمیام حوصله ندارم با اصرار زیاد مجبور شدم بگم دلیلشو ک شبش گفتن میخوایم عیدی بیاریم یعنی قشنگ مشخص بود ک نمیخاستن بیارن و بخاطر اینکه به روشو آوردم اومدن چون چیز خاصی هم نیاوردن شیرینی و میوه و یه چادری و این یکی خیلی برام جالب بود (یکی از لباس هایی ک دوران عقد تازه خریده بودم و مونده بود خونشون با خودشون بعنوان عیدی آوردن!) مواد غذایی هم در حد یه کاسه برنج ، خیلی بهم برخورده حس میکنم هیچ ارزشی برام قائل نشدن و بهم بی احترامی کردن چون عید نوروز هم سر مشکلی ک نامزدم ناراحتم کرده بود و بحث پیش اومده بود برام عیدی نیاوردن یعنی گفتیم احتیاجی نیست بیارید ک اونام قبول کردن. خیلی دلم ازشون پره مخصوصا از مادرش چون میدونم همه کاره اونه، نمیدونم اینا ک تو دلمه چیکارشون کنم به نامزدم بگم یا چجوری باهاشون رفتار کنم چون میدونم ناراحتیم تو رفتارام باهاشون تاثیر میذاره
به نظرم کسی بخواد ادامه بده اصلا به حرف شما اهمیتی نمیده ، من عکس کادوهایی که مادرم برای شب یلدا برد ...
مثل مادرشوهرمن برای من هیچی نیاورد میرم خونش هی میگه اینو برای فاطمه خریدم اونو خریدم میدونه که به من چیزی نخریده اما میاد چیزایی که برای این خریده به من میگه
الان من دقیقا همین حس شمارو دارم، الان ک نامزد کردم به این نتیجه رسیدم ک همیشه کرم از مادرشوهره و بی ...
شما ازدواجت سنتی بوده یا نه؟ اکه سنتی نبوده بیخیال این حرف وحدیثا شو. کلا دورشون یه دایره قرمز بکش، نه توقعی ازشون داشته باش ونه کاری براشون بکن! ببین چقدر همه چی بهتر میشه😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میترسم اگر نگم فک کنن کارشون بد نبوده و ادامه بدن آخه همچین اخلاقایی دارن
ولی واسم شب چله ای آوردن عید قربانو پیچوندن ولی😂😂هرکاری هم میکنن منت میزارن آخه متاسفانه شغل شوهرم جوریه که درآمدثابت ماهانه نداره وگاهی بودن خانواده حتی بامنت گذاشتناشون لازمه وگرنه کلا با خانواده شوهر کات میکردم
خوب پس دیگه رسما بت بی احترامی کردند! خانوادت هیچی نکفتند؟! به نظر من الان به سوهرت بگو ممنون، مثل این عیدی اوردن ، نیوردنش سنکین تره! منوسبک کردی جلو خانوادم. بعدا سر خلعتی کذاشتن برا خانوادش جبران کن! منم هیچ کاری نکردند خانواده شوهرم برام هیییییچ کاری، البته فقط زحمت کشیدند کادو فامیلای خودشون رو برداشتند کذاشتند تو جیبشون😂😂😂😂یعنی کار از این ضایع تر وسخیف تر تبود از نظر من😅 البته ما ازدواجمون سنتی نبود. من کلا از ذهنم حذفشون کردم، برای خلعتی هم مامانم سکه گذاشته بود برا پدرشوهر مادرشوهرو ... پا وایسادم که کوفت هم نمیذاری براشون! هیچی نبردم! ای دلم خنک شد😄😄😄😄
عزیزم به این فک کن که همسرت برای تو ارزش قائل بوده و برای اینکه ناراحت نباشی حالا خانواده رو مجبور ک ...
از کجا معلوم مجبور کرده آخه معمولا ازش همه چیو مو ب مو میپرسن اینم لابد توضیح داده ک دلیل بیرون نرفتنم چیه وگرنه خودش درونگراست هیچی ب خونوادش نمیگه تا اونا فوزولی نکنن