2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
به نظرم کسی بخواد ادامه بده اصلا به حرف شما اهمیتی نمیده ، من عکس کادوهایی که مادرم برای شب یلدا برد ...

مثل مادرشوهرمن برای من هیچی نیاورد میرم خونش هی میگه اینو برای فاطمه خریدم اونو خریدم میدونه که به من چیزی نخریده اما میاد چیزایی که برای این خریده به من میگه

الان من دقیقا همین حس شمارو دارم، الان ک نامزد کردم به این نتیجه رسیدم ک همیشه کرم از مادرشوهره و بی ...

شما ازدواجت سنتی بوده یا نه؟ اکه سنتی نبوده بیخیال این حرف و‌حدیثا شو. کلا دورشون یه دایره قرمز بکش، نه توقعی ازشون داشته باش و‌نه کاری براشون بکن! ببین چقدر همه چی بهتر میشه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کسی بخواد ادامه بده اصلا به حرف شما اهمیتی نمیده ، من عکس کادوهایی که مادرم برای شب یلدا برد ...

یه سری ها همینن ن فهم دارن ن شعور تازه انتظار دارن اونی باشیم ک اونا میخوان خب قطعا این چیزا می مونه تو دل آدم و ناراحتی میشه

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
میترسم اگر نگم فک کنن کارشون بد نبوده و ادامه بدن آخه همچین اخلاقایی دارن

ولی واسم شب چله ای آوردن عید قربانو پیچوندن ولی😂😂هرکاری هم میکنن منت میزارن آخه متاسفانه شغل شوهرم جوریه که درآمدثابت ماهانه نداره وگاهی بودن خانواده حتی بامنت گذاشتناشون لازمه وگرنه کلا با خانواده شوهر کات میکردم 

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
شما ازدواجت سنتی بوده یا نه؟ اکه سنتی نبوده بیخیال این حرف و‌حدیثا شو. کلا دورشون یه دایره قرمز بکش، ...

سنتی بود.

ولی واسم شب چله ای آوردن عید قربانو پیچوندن ولی😂😂هرکاری هم میکنن منت میزارن آخه متاسفانه شغل شوهرم ...

واسه منم فقط شب چله آوردن ن نوروز اوردن اینم از عید فطر ک ب زور اوردن

عزیزممم چقدر بی شعور

عزیزم به این فک کن که همسرت برای تو ارزش قائل بوده و برای اینکه ناراحت نباشی حالا خانواده رو مجبور کرده یه چیزایی اورده

بی خودی بعترین روزای عمرتو برای جفتتون تلخ نکن

سنتی بود.

خوب پس دیگه رسما بت بی احترامی کردند! خانوادت هیچی نکفتند؟! به نظر من الان به سوهرت بگو ممنون، مثل این عیدی اوردن ، نیوردنش سنکین تره! منو‌سبک کردی  جلو ‌خانوادم. بعدا سر خلعتی کذاشتن برا خانوادش جبران کن! منم هیچ کاری نکردند خانواده شوهرم برام هیییییچ کاری، البته فقط زحمت کشیدند کادو فامیلای خودشون رو برداشتند کذاشتند تو جیبشون😂😂😂😂یعنی کار از این ضایع تر و‌سخیف تر تبود از نظر من😅 البته ما ازدواجمون سنتی نبود. من کلا از ذهنم حذفشون کردم، برای خلعتی هم مامانم سکه گذاشته بود برا پدرشوهر مادرشوهرو ... پا وایسادم که کوفت هم نمیذاری براشون! هیچی نبردم! ای دلم خنک شد😄😄😄😄

عزیزم به این فک کن که همسرت برای تو ارزش قائل بوده و برای اینکه ناراحت نباشی حالا خانواده رو مجبور ک ...

از کجا معلوم مجبور کرده آخه معمولا ازش همه چیو مو ب مو میپرسن اینم لابد توضیح داده ک دلیل بیرون نرفتنم چیه وگرنه خودش درونگراست هیچی ب خونوادش نمیگه تا اونا فوزولی نکنن