2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
تقصیر توعه که گفتی نیاید اونروز میگفتی

نگفتم ک همون روز با‌گفتنه من پاشن بیارن چون دیگ برام فایده ای نداشت فقط گفتم ک بدونه از چی ناراحتم فکرای دیگ نکنه

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
حتما ناراحتیاتو با نامزدت در میون بزار اما نه جوری ک بخای اونارو پیش نامزدت خراب کنی چون مطمئنن با ا ...

چه مدلی اونوقت بلدی بهم بگو خب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمدونم چرا خودشونو میزنن به اون راه

اگررسمشونه رسمتونه مگه میشه شمابگین لازم نیسو اونام نیارن؟

عجب

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
[QUOTE=190654688]خدایی چرا این مسائل بی ارزش باعث میشه اوقاتتون تلخ بشه؟ من  اصلا این مراسما رو ...

برای ما هم مهمه ولی با اجبار باشه فقط خاطره بد میشه

فراموش کنید و روال عادی رو پیش بگیرید و اینکه دیگه قهرنکنید ک بخواین ناراحتیاتونو بروز بدین ، مشکلاتو با سیاست حل کنین

مثلا کاش ب نامزدتون میگفتین عیدی آوردنی عصر بیاین ما شب خونه نیستیم، اونم اگر میکف نمیاریم یا قصد نداریم با زبون خوش میگفتین خودت مهمترینی برام اما برا خانوادم مهمه که ارزش قائل بشین خودت اونورو راس و ریس کن ک بیاین....

نمدونم چرا خودشونو میزنن به اون راه اگررسمشونه رسمتونه مگه میشه شمابگین لازم نیسو اونام نیارن؟ عجب

سر مسئله ای ناراحتی پیش اومد ک گفتبم دیگ نمیخواد بیارید ک اونام قبول کردن ولی ما انتظار داشتیم هر چند اگر ما اینو بگیم ولی اونا باید وظیفشونو میدونستن

باز بروشکر کن اونم اوردن برات۲سال نامزد بودم با یه انگشتر دریغ از یه همچین مراسمی یادجشنی

خب شاید رسم نداشتن ولی اینا دارن ماهم داریم

ببین منم خونواده ی شوهرم هیچ مناسبتی برام چیزی نخریدن ولی واقعا بلد نبودن سن و سالشون بالاست آپدیت ن ...

اینا اولین بچشونه و سن و سالشونم بالا نیست و تازه تک پسر هم هست 

عزیزم من نامزد بودم به من مادرشوهرم هیچی نیاورد انگار نه انگار هیچ مناسبتی ولی الان ۸ماهه عروس اورده ...

عزیزممم چقدر بی شعور

منم خانوادش برام عیدی نمیاوردن ولی با خود شوهرم صحبت کردم و براش توضیح دادم که باید بخره ..از اون به بعد هر عید خودش واسم هدیه میخرید کاری به خانوادش نداشت ، شما هم باید با خودش صحبت کنی و مشکلو حل کنی

خانواده شوهر من که هیچ کاری برام نکردن حتی شوهرمم اینقدر بدم ازشون میاد انشاللله همشون برن بمیرن

الان من دقیقا همین حس شمارو دارم، الان ک نامزد کردم به این نتیجه رسیدم ک همیشه کرم از مادرشوهره و بیخود نیست ک عروسا ازشون مینالن

سر مسئله ای ناراحتی پیش اومد ک گفتبم دیگ نمیخواد بیارید ک اونام قبول کردن ولی ما انتظار داشتیم هر چن ...

باید میاوردن

چی بگم دیگه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...