2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اصلا خودت رو ناراحت نکن ، ارزششو نداره 

اصلا برای من چیزی نیاوردن فقط عید نوروز مادرشوهرم من رو برد یه گردنی ۲ تومنی برام خرید ، شوهرم شاکی که اون بازنشسته هستش چرا ازش گرفتی ، بهم ۵ تومن داد برو برای مامانم یه چیز بخر ، منم رفتم طلا خریدم .

مامان من عیدی به شوهرم یه نیم سکه داد اصلا نگفت اونم بازنشسته هست .

من با این حالت تا حالا به روش نیاوردم چون حوصله جنگ و دعوا ندارم .

حق داری اسی ما به این چیزا خیلی اهمیت میدیم و درواقع یک نوع بی احترامی حساب میشه. فقط یکسوال اسی شما الان عقد هستید؟ یا نامزد؟ 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
به نظرم اصلا خودت رو ناراحت نکن ، ارزششو نداره  اصلا برای من چیزی نیاوردن فقط عید نوروز مادرشو ...

حس میکنم اگر یه چیزایی رو به روم نیارم فکر میکنن خب کارشون ایرادی نداشته و به کارشون ادامه میدن

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
به نظرم اصلا نگو چون من به روشون آوردم و عیدی آوردن اتفاقا ارزش خودم اومد پایین کاش نمیگفتم که بفهمن ...

میترسم اگر نگم فک کنن کارشون بد نبوده و ادامه بدن آخه همچین اخلاقایی دارن

حق داری اسی ما به این چیزا خیلی اهمیت میدیم و درواقع یک نوع بی احترامی حساب میشه. فقط یکسوال اسی شما ...

عقد هستیم‌متاسفانه

الان من دقیقا همین حس شمارو دارم، الان ک نامزد کردم به این نتیجه رسیدم ک همیشه کرم از مادرشوهره و بی ...

عزیزم از الان کاری کن حساب کار دستشون بیاد حتی اگه الانم جداشی نامزدی چیزی کم نمیشه ولی وقتی عروسی کنی بری فقط باید بسوزی بسازی نمیتونی دم بزنی کم کم باید 200 میلیون جهیزیه ببری  بریم فقط بخاطر ابروت کوتاه میایی از الان ادمشون کن

خدایاشکرت 🙏
حس میکنم اگر یه چیزایی رو به روم نیارم فکر میکنن خب کارشون ایرادی نداشته و به کارشون ادامه میدن

به نظرم کسی بخواد ادامه بده اصلا به حرف شما اهمیتی نمیده ، من عکس کادوهایی که مادرم برای شب یلدا برده بود برای زن داداشم رو به مادرشوهرم نشون دادم و اونم عکس کادوهایی که دوستش برای عروسش برده بود رو بهم نشون داد و فهمیدم قشنگ میدونه این رسم ها رو ولی شعور نداره .

عزیزم از الان کاری کن حساب کار دستشون بیاد حتی اگه الانم جداشی نامزدی چیزی کم نمیشه ولی وقتی عروسی ک ...

همین قصد رو دارم میخوام به نامزدم بگم فقط خدا کنه برتر لج نکنن و نتیجه معکوس نده