2777
2789
عنوان

با این مدل نامزد چیکار کنم آخههههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 80 پست
عزیزم‌وقتی تو یه پلتفرم عمومی نظرخواهی میکنه همه میتونن نطرشونو بنویسن‌، من که با ایشون خصومت شخصی ن ...

میدونم گلم واقعا متوجه صحبتت شدم فقط گفتم نکنه ک ی وقت دل استارتر بشکنه و بدتر از نامزدش سرد بشه😊

متوجه هستم ک میخای کمک کنی عزیزم و اینجا نظرات آزاده 

منم متوجه شدم ک قضیه بو داره واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی خب شخصیتش اون مدلی شکل گرفته دیگه ب سختی میشه تغییر کرد. الان منوشوهرم هیچکدوم عوض نشدیم ...

میترسم بعد از عروسی ب زور از خونه بیرون درارمش یا کارشو بهونه کنه یا خستگیشو کلا قید تفریحو بزنه من اینجوری از الان افسرده شدم انگار ن انگار شوهر دارم مدام خونه بابامم مثل دخترای مجرد با مامان بابام میگردم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
فرهنگ ها و اخلاق هامون متاسفانه زمین تا آسمون فرق داره

اینطوری مممکنه بعداب مشکل بوخوری مثلا مهمونی نیادباهات یا جشن نیاد باهات  تا میتونی از الان روش کار کن خودت چند جلسه برو مشاوره وازش راهکار بگیر

همین دیگه بیا معلوم شد کلا خانوادشون منزوی طوری هستن  خیلی سخته اینمدلی

خیلی سخته با زندگی یکنواختشون خانوادگی حالمو به هم زدن

میترسم بعد از عروسی ب زور از خونه بیرون درارمش یا کارشو بهونه کنه یا خستگیشو کلا قید تفریحو بزنه من ...

بنظرم با یه مشاور صحبت کنید. چون شرایط مشابه مارو دارید میتونید به توافق برسید. ما بااون همه جنگ و دعوا بلخره الان یجورایی کنار اومدیم شما اول راه برید مشاوره ک جنگ نکنید

اینطوری مممکنه بعداب مشکل بوخوری مثلا مهمونی نیادباهات یا جشن نیاد باهات  تا میتونی از الان روش ...

نمیدونم گاهی به جدایی فکر میکنم چون حالمو خوب نمیکنه و تنوعی تو رابطه نیست

بنظرم با یه مشاور صحبت کنید. چون شرایط مشابه مارو دارید میتونید به توافق برسید. ما بااون همه جنگ و د ...

شما هم مشاوره شدین؟

بنظرم با یه مشاور صحبت کنید. چون شرایط مشابه مارو دارید میتونید به توافق برسید. ما بااون همه جنگ و د ...

این شرایط بیشتر برای شما سخته یا شوهرتون؟

خیلی سخته با زندگی یکنواختشون خانوادگی حالمو به هم زدن

وااای فک کن منم دقیقا اومدم تو همچین خانواده ایی اوایل هرجا شام دعوت میشدیم با جنگ و دعوا و چشم خیس میرفتم باورت میشه حتی ی بار تنهایی رفتم عروسی از خجالت مردم بخدا ولی چیکار میکردم

هنوزم پایه تفریح نیست شوهرم

نمیدونم گاهی به جدایی فکر میکنم چون حالمو خوب نمیکنه و تنوعی تو رابطه نیست

جدایی راه اخره چطوری باهم آشنا شدین سنتی؟؟؟اول با مشاوره باید صحبت کنی ببین پدرشوهر من هنوزم درست نشده مادرشوهرم از دست همین ی کارش خون گریه میکنه

شما هم مشاوره شدین؟

اوایل نه متاسفانه و همون باعث میشد هرکی حرف خودشو بزنه که من ضربه بیشتری میخوردم ولی بعدچند سال ک رفتیم مشاوره شوهرم کلا فهمید ک من مدلم فرق داره و حالا مثلا اگه جمعی بخوایم بریم باهام مشورت میکنه و زیادم اصرار نمیکنه. هرچند گاهی میریم ولی من کلا دوست ندارم ک هیچوقت نمیشه...پس باید هردوطرف ب توافق برسن

وااای فک کن منم دقیقا اومدم تو همچین خانواده ایی اوایل هرجا شام دعوت میشدیم با جنگ و دعوا و چشم خیس ...

همین دیگه شمایی که اونهمه تلاش کردی و خودت مدام سعی کردی ببریش بیرون با ترفند های مختلف ۱ طرفه تلاش کردی شده این پس صد در صد مشکل اینجور افراد حل نمیشه، به نظرم کار خوبی کردی تنهایی رفتی اینجوری آبروی خودش میره وگرنه شما به صاحب مجلس نشون دادی ک با فهم و شعوری و وظیفتو انجام دادی، اینارو به شوهرت گاهی بگو بلکه شرمنده بشه

جدایی راه اخره چطوری باهم آشنا شدین سنتی؟؟؟اول با مشاوره باید صحبت کنی ببین پدرشوهر من هنوزم درست نش ...

سنتی، پس پسر به پدرش کشیده، این به مادرش کشیده😖