2777
2789
عنوان

با این مدل نامزد چیکار کنم آخههههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 80 پست
اوایل نه متاسفانه و همون باعث میشد هرکی حرف خودشو بزنه که من ضربه بیشتری میخوردم ولی بعدچند سال ک رف ...

حالا باز خوبه پابه پای شما داره تلاش میکنه واسه درک متقابل، بعضی ها فهم و شعورشون نمیرسه

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
همین دیگه شمایی که اونهمه تلاش کردی و خودت مدام سعی کردی ببریش بیرون با ترفند های مختلف ۱ طرفه تلاش ...

شوهرمن با من تفریح میره دایم هم نامزدی منو میبرد خونشون نمیزاشت کنارش نباشم البته اوایل مثل نامزد شما بود اما با جمع مشکل داشت میگفت خجالت میکشم بعداهم هرجا میخاستیم کادو ببریم میگفت مگه فلانی چیکار کرده برامون فک کن تولدا نمیومد میگفت مگه فلانی برای من چیکار کرده پدرمو دراورد خلاصه منو همه جا میبرد همه جا ولی مهمونی و اینا 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دو هفتست عقد کردی انقدر کشمکش و دعوا دارید، عزیزم اوایل اوج شکل گیری عشق و علاقست ،زیاد حساسیت به خرج نده ممکنه به مرور خدای نکرده از هم سرد بشید، هرچیزی اندازه ای داره بیرون رفتن تفریح کردن مهمونی رفتن، یه کم فرصت بده شاید خودش پیشنهاد داد

حالا باز خوبه پابه پای شما داره تلاش میکنه واسه درک متقابل، بعضی ها فهم و شعورشون نمیرسه

حالا پا به پا که نمیشه گفت. ولی خب بد نیس‌ 

خیییلی سر این جنگ داشتیم و گفتم بیشتر من اذیت میشدم و اکثرا حرف اون میشد. شوهرم بیشتر بخاطر لجبازی میگفت خرف اون بشه منو درک نمیکرد. منم زیاد درکش نمیکردم. بخاطر همین میگم شاید شما نتونید خودتونو به همدیگه بشناسونید. بزارید یکی دیگه این کارو کنه تاثیرش بیشتره

یعنی دو هفتست عقد کردی انقدر کشمکش و دعوا دارید، عزیزم اوایل اوج شکل گیری عشق و علاقست ،زیاد حساسیت ...

نه منظورم اینه ک هر ۲ هفته پیشنهاد دیدار میده من بهش هر سری فرصت میدم خب همینه هر سری ک میریم بیرون با خودم میگم خدا میدونه سری بعد کی دوباره بیایم بیرون واسه همینه ک اذیت میشمو حالم تو این رابطه خوش نیست

شوهرمن با من تفریح میره دایم هم نامزدی منو میبرد خونشون نمیزاشت کنارش نباشم البته اوایل مثل نامزد شم ...

وا از هرکی ک تولدش بوده بجای کادو یاد خودش میوفتاده و توقع داشته😂😂😂😂

حالا پا به پا که نمیشه گفت. ولی خب بد نیس‌  خیییلی سر این جنگ داشتیم و گفتم بیشتر من اذیت میشد ...

تا حالا مشاوره نشدیم شاید بتونه کمکمون کنه

وا از هرکی ک تولدش بوده بجای کادو یاد خودش میوفتاده و توقع داشته😂😂😂😂

رقیقا میخاستم برم جایی شام میگفت مگه پاگشا کردن و کادو دادن؟؟واااای نمیدونی چقدر ازار دیدم تویک هیچ جلویی از من من ازدواجم عاشقانه بود و خودم خواسته بودم راه پس و پیش نداشتم

شاید میترسه بیفته تو خرج

آخه مگه من بیرون میرم چقدر میخورم یا چی میخورم ک از این میترسه همیشه میگم فرقی نداره هر چی سفارش میدی بده البته گاهی پررو بازی درمیارم با میل خودم سفازش میدم 😅ک اونم قیمت آنچنانی نداره آخه

خسیس نیست؟؟؟؟ شاید از خرج کردن میترسه ممکنه ک مشکل جنسی و ایناهم داشته باشه بهت علاقه نشون داده؟؟؟

یکم سفته ولی مشکل مالی نداره، از لحاظ جنسی قبلا خیلی اشتیاق نشون میداد ولی حس میکنم الان گاهی با خودش فک میکنه نمیتونه منو راضی نگه داره یعنی ممکنه بخاطر این باشه؟