2777
2789
عنوان

با این مدل نامزد چیکار کنم آخههههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 80 پست
عقدیم😔

والا ماهم همینطوری بودیم اوایلش عادیه بحث زیاد سخت نگیر با زبون خوش مثلا عصرونه درست کن بگو بیا بدون تو از گلوم پایین نمیره

برو بیرون زنگ بزن بگو کسی نیست پیاده ام بیا دنبالم بعد تو راه با زبون خوش بگو حالا بریم پارک ی کم بشینیم بعد یواش یواش خوشش میاد و درست میشه اما اگه هربار ک میبینیش دعواتون بشه دیگه دلش نمیخاد بیادو ببینتت 

آخه چقدر صحبت کنم مشکل اینجاست این مدت از ندیدن ک واسه من ۲ هفته اس و زیاد واسه اون تازه اس 

خودت حس نمیکنی شاید فکرش جایی دیگ باشه یا چیزی دیگ ؟؟؟

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی😔

حقیقت تلخه عزیزم،اینایی که تو دوران نامزدی یکسره کنار همن و یه ساعت نمیتونن از هم‌دور بمونن بعد ازدواج یه ادم دیگه میشن چه برسه به این که همین الان تمایل چندانی به دیدنت نداره، چشماتو خوب باز کن بعدا پشیمون نشی گلم

والا ماهم همینطوری بودیم اوایلش عادیه بحث زیاد سخت نگیر با زبون خوش مثلا عصرونه درست کن بگو بیا بدون ...

هیچوقت موقع دیدن دعوامون نشده مشکل من باهاش بخاطر همین اخلاقشه اونم هرچی میگردم دلیلشو پیدا نمیکنم از طرفی هم میگم آخه چند بار من پیشنهاد بدم خب منم خسته میشمو ذوقی نمی مونه واسم رابطه باید دو طرفه باشه

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
هیچوقت موقع دیدن دعوامون نشده مشکل من باهاش بخاطر همین اخلاقشه اونم هرچی میگردم دلیلشو پیدا نمیکنم ا ...

میفهمم اما اینقدر پیشنهاد بده تا عادت کنه و یاد بگیره زود زود واسش کادوهای کوچیک خودت درست کن و براش ببر برو خونشون مهمونی براش کادو ببر و سوپرایزش کن بگو دلتنگ بودم تو نیومدی من اومدم نترس چیزی نمیشه با خانوات یا خانوادش مشکلی نداری؟؟؟ 

بارها بهش گفتم میگه اصلا و ابدا 

نم ولی شاید اگر ازدواج کنید و کنار هم باشید این مشکلات حل شِ

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بنظرم شاید مدلش باشه ها.

ببین مثلا منو شوهرم اوایل سر رفت و امد خیلی بحث داشتیم شوهرم عاشق جمع من متنفر از جمع. هنوزم ک هنوزه صددرصد این موضوع حل نشده چون بلخره یه بار من کنار میام یه بار اون.

احتمالا برا شمام همینطوره...شما عاشق تفریح و و دیدار ایشون دوستدار سکوت و تنهایی.

سخته ولی بعدها این موضوعو درک میکنی

میفهمم اما اینقدر پیشنهاد بده تا عادت کنه و یاد بگیره زود زود واسش کادوهای کوچیک خودت درست کن و براش ...

نه فقط با خودش مشکل دارم، راستش چون ازش رفتارای قشنگ این مدلی ندیدم دلم نمیاد براش انجام بده البته اون اوایل دو سه بار انجام دادم انگاری نفهمه

دقیقا مثل نامزد ولی با تفاوتی که مادر پدرش دوست دارن همش بچه هاشون کنارش باشن من که عقدم اون بقیه ازداوج کردن باید ناهار یا شام پیشش باشن من یا خونه اونام همش یا جایی بریم با اجازه مادرش چی بشه سر همین دعوا کردم دیشب گند زد به زندگیم مواظب باش عزیزم حساس نشو 

بنظرم شاید مدلش باشه ها. ببین مثلا منو شوهرم اوایل سر رفت و امد خیلی بحث داشتیم شوهرم عاشق جمع من م ...

خونواده اش هیییچوقت نه مهمونی میرن نه مهمون میاد خونشون بعد بخاطر شغل آزادی که با پدرش از بچگی داشته هیچوقت تفریح و گشتن نداشتن اما الان نامزدم کارش از باباش جداست و کار ثابت داره

عزیزم اینجوری نگو 😊 

عزیزم‌وقتی تو یه پلتفرم عمومی نظرخواهی میکنه همه میتونن نطرشونو بنویسن‌، من که با ایشون خصومت شخصی ندارم میخوام کمکش کنم، اخه کار شوهرش یکم بوداره ، تو‌دوران عقد دو طرف برای دیدن همدیگه بال بال میزنن ولی این اینجوری، حالا یا افسردگی چیزی داره یا علاقه ای به همسرش نداره به هر حال باید ریشه یابی و حل بشه مشکلش

دقیقا مثل نامزد ولی با تفاوتی که مادر پدرش دوست دارن همش بچه هاشون کنارش باشن من که عقدم اون بقیه از ...

فرهنگ ها و اخلاق هامون متاسفانه زمین تا آسمون فرق داره

خونواده اش هیییچوقت نه مهمونی میرن نه مهمون میاد خونشون بعد بخاطر شغل آزادی که با پدرش از بچگی داشته ...

درسته ولی خب شخصیتش اون مدلی شکل گرفته دیگه ب سختی میشه تغییر کرد.

الان منوشوهرم هیچکدوم عوض نشدیم فقط من گاهی بخاطر اونم و اونم گاهی بخاطر من کوتاه میاد. همین