2777
2789
عنوان

زن هاى حامله نيان تو تاپيك

369 بازدید | 30 پست

من يه شب كه همه خواب بودن گربم تو خونه خواب بود يهويى شروع كرد به جيغ زدن بردمش تو حياط كسى رو بيدار نكنه گفتم شايد توهم زده

رفتم كمى غذاي گربه آوردم تو همين فاصله گربم هزار بار جيغ زد

رفتم پايين غذاش دادم

يهو يه چيزي ديدم چشماى آبى بد سياه شنل سفيد پاى پشمالو داشت زبونم بند اومد اصلا نتونستم جيغ بزنم

فكر كنم ده ثانيه اى بود بعد به سرعت رفت طرف در خونه رفت تو

سريع همه رو بيدار كردم آوردم تو حياط تا همه بياد ديدم فقط كله ى گربم هست و بدنش نيست

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتظار داری وقتی کامرانی رو میبینی این چیزا رو باور کنم 😂؟

خخخخخخ😂😂😂

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗
انتظار داری وقتی کامرانی رو میبینی این چیزا رو باور کنم 😂؟

شبيه به كامرانى هم بود لعنتى😂

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️
اخر سریال احضار چی میشه 

من قسمت ۱۳ تازه تاپیک زدم بزارم یانزارم گفتن ترسناکه روز ببین

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗