2777
2789

من از مهر میرم دانشگاه

که دیگه در جریانین که مجازیه

امروز با یکی از ترم بالایی ها حرف میزدم و چندتا سوال داشتم و اینا

بعد یهو خیلی خودمونی شد‌

اولش همش میگفت شما و خیلی مودبانه حرف میزد

بعد یهو فازش عوض شد خودمونی حرف میزد و راجب چیزهای مختلف و بچه های دانشگاه و مسیر رفت و برگشت دانشگاه و ....حرف میزد

من نفهمیدم چجور رفتار کنم

رسمی باهاش حرف زدم ولی خب به سوالاش جواب میدادم و قشنگ حرف میزدم

حالا از یه طرف من خیلی شنیدم که بع پسرا تو دانشگاه رو ندین و وارد رابطه احساسی نشین 

از یه طرف خیلیا هستن که میگن تو دانشگاه با هیچکی حرف نمیزدن و همش سرشون تو کار خودشون بوده الان پشیمونن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو نگیر برا بقیه چ پسر چ دختر عادی رفتار کن باهمه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
محل هیچ پسری نزار هیچکسا من محل کسی نمیزاشتم خر شدم گول یکی خوردم بعد چند ماه فهمیدم سرم شرطبندی کرد ...

وای یا خدااا

این حرفتو صدجا یادداشت میکنم تا عمر دارم یادم بمونه

تجربه اونایی که دانشگاه رفتن اینه هرچی بیشتر خودتو بگیری کمتر مزاحمت میشن البته خیلی مغرورانه رفتار نکن که اگه کارواجبی داشتی روت نشه ازکسی کمک بگیری ولی  با پسرا تا اونجا که ممکنه گرم نگیر برای هردو هم پسر وهم دخترعوارض داره عشق یکرفه یا سرکار گذاشته شدن ومورد سواستفاده قرار گرفتن... البته  حواست باشه تو این مدت دورادور پسرارو  بشناسی تا اگه یکی اومد بهت ابراز علاقه کرد نه زود هول بشی درگیر روابط احساسی بدون شناخت بشی  نه کلا برونیش شاید مورد مناسبی باشه 

کی واکسن میزنن بهتون ؟

علوم پزشکی هستی؟

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻