2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین نظراتونو بگین

378 بازدید | 44 پست

دوستای خوبم سلام.. یه سوال داشتم.. من یه خواستگارخوب دارم شرایطش همش اوکیه.. اما قدش خیلی از من بلندتره.. خیلی دودلم 😯 من 165 ولی اون 190😨

چ اشکالی داره؟!

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه اگر فقط قده انقدرها تفاوت زیاد نیست 

تو اجتماع پره از آقایون بلند و خانمهای متوسط

البته تناسب کلی و استخوان بندی مهمه . هر مرد قد بلندی قشنگ نیست واقعا 

بستگی داره سلیقه ت چی باشه چون اختلاف قد زیاد رابطه جنسی رو سخت میکنه. به این موضوع هم فکر کن. 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 

ب خودت بستگی داره،من خودم برام مهمه ک طرف قدش کوتاه نباشه،حالام ببین قدش بهیکلش میاد یا نه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...