2777
2789
عنوان

دیروز با یه آقایی واسه بار اول رفتم دیت ‌ بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 53 پست

بگو من به زمان زیادی احتیاج دارم تا شمارو بشناسم و اجازه بدین بیشتر روی حرفاتون فکر کنم

زیاد باهاش بیرون نرو  بعدش بگو حقیقتا من نمیتونم ادامه بدم در صورتی ک شما مورد خیلی خوبی هستین ولی با توجه ب شناختی ک از خودم دارم نمیخوام شمارو اذیت کنم و بهتره ک با یه خداحافظی و ارزوی خوشبختی دیگه ادامه ندیم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

حتی دستمم نگرفت یا رفتار بد نداشت

حتی عزیزم و اینا هم ک من بدم میاد پسر سریع پسرخاله شه نگفت

ایناش خوبه . شایدم چون خیلی کم تجربه میزد تو ارتباط با دخترا و بچه مثبت

نمیدونم واقعا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بود یعنی نداریش؟

نه گلم

تصادف کرد تو جاده و فوت شد.

یک هفته قبل از خواستگاری 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چرا مگه چهره می مونه برا آدم زود عادی میشههمسر من خیلی خوش تیپ و چهره باکلاسی داشتمن خیلی ساله ازدوا ...

چهره ای که بنظر آدم خوب میاد عزیز آره نسبتا عادی میشه

ولی زشتی مطمئن باش هیچوقت عادی نمیشه

شما خودتو با ایشون مقایسه نکن از اول چهره شوهرت رو پسندیدی با کسی که از اول نپسندیده خیلی فرق میکنه

استارتر مردا با یه ریش کلی تغییر چهره میدن الان اولویت توی این اوضاع که مرد درست و حسابی پیدا نمیشه و همه هول شدن باید انتخاب ذات درست و خوب بودن طرفت باشه نه اینکه بخوای از قیافه طرفت رو انتخاب کنی یکم بیشتر دقت کن

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃

بعد از اون بایکی بودم که ازم خواستگاری کرد

خون منو کرد تو شیشه روانیم کرد تهش با منشیش بهم خیانت کرد..

توجیهش هم این بود که تو دختر متعهد و مسئولیت پذیریرهستی.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه گلمتصادف کرد تو جاده و فوت شد.یک هفته قبل از خواستگاری

عزیزم خدا بهت صبر بده

منم شرایط نزدیک بهتو تجربه کردم تو تاپیکامم هست 

دارم سعی میکنم برگردم ب زندگی😞🖤

بعد چند وقت عادی شد برات؟ 

نه گلمتصادف کرد تو جاده و فوت شد.یک هفته قبل از خواستگاری

وای چه قدر تلخ..شما چیکار کردی دیگه؟

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

عزیزم خدا بهت صبر بده منم شرایط نزدیک بهتو تجربه کردم تو تاپیکامم هست دارم سعی میکنم برگردم ب زندگی� ...

شما چه کسی؟

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

عزیزم خدا بهت صبر بده منم شرایط نزدیک بهتو تجربه کردم تو تاپیکامم هست دارم سعی میکنم برگردم ب زندگی� ...

من ازینکه میخواستم فراموشش کنم رفتم تو رابطه دیگه که حالم بدتر شد.

حدود دو،سه سال طول کشید.

من حتی نتونستم سرمزارش برم.

۱۲روز بعد ازدفوتش متوجه شدم که فوت شده.

باهرکدوم از دوستاش تماس میگرفتم همه یا پاسخ نمیدادن یا بلاک کرده بودن‌

شماره داداشش رو بدست اوردم ،پروفایل برادرش رو دیدم.

بعد رفتم دم خونسون حجلش رو دیدم که فوت شده🖤