2777
2789

یکی از فامیلامون همچین پدری داشت و بعد دانشجویی یه ازدواجی کرد که هممون به به چه چه میکردیم که عجب شوهری تور کرد و اینا. بعد هشت سال الان فهمیدیم که مصلحتی ازذواج کرد و بینشون احترامه فقط و کاری به عم ندارن حتی بچه دارم نمیشن چون خانوم علاقه قلبی به آقا نداره... وقتی فهمیدم شوکه شدم و غمگین... واقعا آدم میتونه اینجوری زندگی کنه؟ سخته بی عشق. لابد بیچاره انقد از پدرش اذیت شده همچین فکری به ذهنش زده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از فامیلامون همچین پدری داشت و بعد دانشجویی یه ازدواجی کرد که هممون به به چه چه میکردیم که عجب ش ...

منم‌بعضی وقتا به سرم میزنه ازدواج کنم ولی طرف شانس داشته ادم خوبیم گیر اورده

آره البته من و شما میگیم شانس،، شوهرم مبگه به همچون آدمی میگن خوب؟ خخ... منم تو دلم میگم از تو که بهتره. خخ

دختره تحصیلکردست پسر تحصیلکرده گیر آورد هردو فوق.. بعد خانواده پسره هم یه شهر دیگن، یعنی نه خونواده خودشو زیاد میبینه نه خونواده پسره رو. پدر عتیقشم پارسال فوت شد راحت شدن از شرش

آره البته من و شما میگیم شانس،، شوهرم مبگه به همچون آدمی میگن خوب؟ خخ... منم تو دلم میگم از تو که به ...

باورکن من حتی یه معتاد نیست که مصلحتی باهاش ازدواج کنم خخخ ب شوخی البته