2777
2789

خیلی با من رفتارش مودبانه بود

رفتیم کافه

گفت شام بخوریم

من چون دیت اول بود و خیلی ازش خوشم نیومده بود نخواستم خرج بندازم

شیک سفارش دادم

بعد واسه شامم خیلی تعارف کرد سفارش ندادم

خیلیی گوگولی و مودب بود 

کلا ۲۰ روز از من بزرگتر بود

ولی خیلی بیبی فیس میزد مثلا بهش ۲۵ میخورد نهایت .

من چون چهره مردونه میپسندم واسه همین نتونستم خیلی ارتباط بگیرم

بعدم ک برگشتیم پیام داد گفت رسیدم و کلی تشکر کرد

بعد گفت واسه قرار بعدی هروقت خودت دوست داشتی بگو من نمیگم چون نظرتو نمیدونم تا یوقت معذب نشی.

بعد از صبحم کلی پیام داده

دلم نمیاد دلشو بشکونم 🥺

ازشم بدم نیومده فقط حس میکنم ب هم نمیخوریم .

چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فرصت بهش بده

وقتی طرف آدم امنی هست، مشکل اخلاقی نداره و سیف هست

باید بهش فرصت داد

چون لزوما چهره و قیافه قرار نیست خوشحالت کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خیلی ساده بگو

من و شما بهم نمی خوریم من چهره شما رو دوست ندارم

وقت خودت و اون آقا رو تلف نکن 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یکم صبر کن بعد تصمیم بگیر.

منم سال ۹۴ از اندام طرف مقابلم تو اولین قرارها خوشم نمیومد چون لاغر بود ولی اخلاقش ۲۰ بود.

ما ۴سال باهم بودیم و بهترین خاطراتم و عشقی که تجربه کردم بااون بود

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
یکم صبر کن بعد تصمیم بگیر.منم سال ۹۴ از اندام طرف مقابلم تو اولین قرارها خوشم نمیومد چون لاغر بود ول ...

بود یعنی نداریش؟

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم